• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povlači se Milka čokoladica u Hrvatskoj, ovo je razlog: Telegraf saznaje šta će biti na našem tržištu

D. J.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radi se o proizvodu Milka Oreo Bar (37g)

  • 0
Čokolada Foto: Shutterstock

Hrvatski mediji objavili su da kompanija "Mondelēz International", kao meru predostrožnosti, povlači svoj proizvod Milka Oreo Bar (37g) s hrvatskog tržišta zbog mogućeg prisustva malog komada plastike. Kako se dalje navodi nijedan drugi proizvod pomenute kompanije, niti bilo koji drugi proizvod iz asortimana Milka i OREO brenda, nisu pogođeni ovim slučajem.

Radi se o proizvodu Milka Oreo Bar (37g), s rokom upotrebe 18.8.2024, i konkretnim LOT brojem OSK0934652 utisnutim na ambalaži.

Kompanija poziva sve potrošače koji su kupili ovaj proizvod na hrvatskom tržištu, da ga ne konzumiraju, već da se uz priloženi račun, obrate prodajnom objektu gde je proizvod kupljen, radi povrata novca, prenosi Poslovni.hr.

Milka oreo bar 37g Foto: Promo

Takođe, ukoliko imaju bilo koje pitanje, potrošači se mogu obratiti kontakt centru slanjem upita na e-mail kontakt@mdlz.com.

Ekipa Telegrafa kontaktirala je kompaniju kako bismo proverili da li će ova odluka uticati  i na naše tržište.

- Sigurnost naših potrošača i kvalitet naših proizvoda su, kao i uvek, naš najveći prioritet. Zbog toga smo, kao meru predostrožnosti, započeli povlačenje našeg proizvoda Milka Oreo Bar (37g) sa tržišta Hrvatske zbog mogućeg prisustva malog komada plastike u određenoj seriji proizvoda. Ovaj slučaj odnosi se isključivo na proizvod Milka Oreo Bar (37g), s rokom upotrebe 18.8.2024, LOT brojem OSK0934652 18:28 01 i BAR kodom 7622210721785 odštampanim na pakovanju. Navedeni proizvod sa ovim konkretnim detaljima nije prisutan na tržištu Srbije - rekli su nam oni.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>