• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaju kuću u centru Prolom banje, kvadrat 400 evra: Vlasnik kaže da je odmah useljiva, ima i sopstveni izvor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuća se definitivno može doraditi, što je trenutni vlasnik i sam naveo

  • 0

Kuća, smeštena na prelepom i tihom mestu u centru Prolom banje, ide "na doboš" za 25.000 evra. Kako se navodi, kuća se nalazi na samo 100 metara od poznatog hotela, i na minut i po hoda do česme u banji.

Legalizovana je i odmah useljiva, a izgrađena je od čvrstog materijala 1998. godine, navodi se. Kuća je na placu od 3 ara i ima 62 kvadrata.

Kako vlasnik dalje navodi, kuća ima trofaznu struju (dvotarifno brojilo sa topljivim osiguračima) , kanalizaciju (septička jama sa prelivnim crevom),  i sopstveni izvor vode.

- Bušotina dubine oko 24 metara (bušotina je izbušena pre uvođenja zabrane bušenja i kopanja na teritoriji Prolom banje), kanalizaciju (septička jama sa prelivnim crevom), fiksni telefon (odjavljen)  - dodaje se.

Vlasnik je naveo da postoji poseban sistem kojim se izvlači voda, koja je takođe nošena na analizu na osnovu čega je zaključeno da se ne razlikuje od vode, po kojoj je poznata banja.

Kuća se definitivno može doraditi, što je trenutni vlasnik i sam naveo, ali kako on smatra, ona je napravljena za sopstvene potrebe, te je kvalitetno urađena.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>