• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Čačku sutra prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz čačanske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje pozivaju nezaposlena lica i tražioce promene zaposlenja da posete Sajam zapošljavanja

  • 0
Zapošljavanje, posao Foto: Shutterstock

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Čačak organizuje sutra prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja na području Moravičkog okruga, u periodu od 11 do 14 časova u holu Kulturnog centra u Čačku.

Učešće je do sada prijavilo preko 40 poslodavaca sa potrebama za zapošljavanjem više od 350 novih radnika.

Traženi su vaspitači, ekonomisti, CAD dizajneri, inženjeri elektro i mašinske struke, operateri u metaloprerađivačkoj i mašinskoj proizvodnji, prehrambenoj, grafičkoj i ugostiteljskoj delatnosti, a potrebe su iskazane i za prodavacima, modelarima, šivačima, vozačima, magacionerima, radnicima u administraciji i dr.

Iz čačanske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje pozivaju nezaposlena lica i tražioce promene zaposlenja da posete Sajam zapošljavanja i iskoriste mogućnost da većem broju poslodavaca dostave svoje biografije, a u neposrednom razgovoru i predstave svoje kvalifikacije, znanje i radno iskustvo.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>