• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bila je beskućnik, a sada osvaja Oskare i uživa u milionima: Poznatoj glumici ni majka nije želela da pomogne

D. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica koja je dobila veliku popularnost nakon filma "Žena mačka" danas je "teška" oko 90 miliona dolara

  • 2
Hale Beri Hale Beri / Foto: Profimedia

Hale Beri kaže da joj je život u skloništu za beskućnike na početku karijere pomogao da postane žena kakva je danas. Dobitnica Oskara progovorila je o iskustvu, te istakla da joj je težak početak i te kako značio za kasnije.

Kada se prvi put preselila u grad, Beri je objasnila da je imala nešto novca u džepu, ali je ubrzo saznala da joj ta gotovina nije dovoljna.

- Nakon mog dolaska, tri meseca kasnije, ostala sam bez novca. Pozvala sam svoju majku i zamoliča je da mi pošalje nešto novca, a ona je rekla "ne". To je kasnije dovelo do toga da godinu dana nisam razgovarala s njom jer sam bio toliko uznemirena, jednostavno nije želela da mi pomogne - rekla je lepa glumica.

Sada, kada pogleda unazad, Beri kaže da je mami zahvalna.

- To je verovatno jedna od najboljih stvari koje je uradila za mene... Rekla je: 'Ako želiš da budeš tamo, onda to moras da rešiš' - dodala je Hale Beri.

Uprkos poteškoćama, glumica je rekla da joj odustajanje nikada nije bila opcija.

- To je dokazalo njoj i svima ostalima. To me je vratilo u srednjoškolske godine 'Kažete da ne mogu, gledajte me, shvatiću ja ovo' - dodala je ona.

Glumica je potom objasnila kako je njen život u skloništu izgledao:

- Život u skloništu je počeo kad nisam mogla da dobijem posao konobarice. Onda sam dobila posao barmena, i ubrzo sam to i počela da radim.

Hale Beri je istakla da danas i te kako zna da brine o sebi, baš zbog situacija u kojima se sve nalazila piše People.

- Naučilo me je kako da se brinem o sebi i da mogu da preživim svaku situaciju, pa makar to značilo i odlazak u sklonište za mali boravak, ili život u okviru svojih sredstava koja su bila oskudna. Postala sam osoba koja zna da ću uvek sama praviti svoj put - rekla je ona jednom prilikom za Star Pulse.

Inače, poznata glumica koja je dobila veliku popularnost nakon filma "Žena mačka", Hale Beri danas je "teška" oko 90 miliona dolara, a takođe poseduje i brojne nekretnine, kao i automobile.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    24. april 2024 | 17:17

    Halle = Hali nije Hale

  • Перагеније

    24. april 2024 | 14:36

    Кад ћорав прогледа, далеко види...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>