• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena je sa 24 godine prvi put otišla na more: Sad je zamenica direktorke i bira da bude "paradajz turista"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova skromna žena je na prvo more otišla zahvaljujući nagradnoj igri

  • 0

Jedna Jelena iz Srbije objavila je video na TikTok-u koji je za kratko vreme, s punim pravom, prikupio mnogobrojne simpatije. Naime, ova žena je danas zamenica direktorke finansija, a za sebe kaže da je uprkos visokoj poziciji i novčanoj potpori, tzv. paradajz turista.

Njena skromnost verovatno se oslikava u tome da, kako ona kaže, njena porodica nikada nije imala dovoljno novca da ode na more pa je tako njena majka na letovanje otišla tek sa 53 godine, a ona i sestra sa 24 godine i to tek kad su osvojile putovanje na nagradnoj igri!

@tribrodjanka Apsolutno da! Strahovala sam kako će biti. Prednosti: Nema gužve Nema vreline Aranžmani su ozbiljno jeftini i imate bojicu pre leta :) #more #maj #grcka #polihrono #halkidki ♬ original sound - Marko Marijoković

- Postoji mnogo vas koji misle da vam je potrebno mnogo novca da idete na more da biste mogli da priuštite hranu u restoranu, ja danas mog da priuštim ali biram da budem tzv paradajz turista. Idem na more u maju, nosim makarone, paradajz, paštetu, kuvam kafu i to sve sa osmehom - ispričala je Jelena i zadobila divljenje mnogih.

(Telegraf Biznis)

Video: Bata je 90' bio mladi direktor IT giganta gde i još radi: Otkriva razliku velikih firmi od propalih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>