• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

NLB Komercijalna banka prepoznata kao Top poslodavac

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

NLB Komercijalna banka dobitnik je prestižnog Top poslodavac 2024 sertifikata, čime je i zvanično prepoznata kao jedna od najpoželjnijih kompanija za rad u Srbiji

  • 0
NLB Komercijalna banka Foto: Promo/ NLB Komercijalna banka

Ovo priznanje, koje dodeljuje Top Employers institut, globalni autoritet za prepoznavanje izvrsnih praksi upravljanja ljudskim resursima, potvrđuje posvećenost Banke u kreiranju boljih radnih prilika i unapređenju iskustva svojih zaposlenih.

Sertifikat Top poslodavac, kao jedan je od najuglednijih u oblasti ljudskih resursa, ove godine je dobilo samo 16 kompanija u Srbiji, koje su se istakle najvišim standardima u domenu strategije za upravljanje ljudskim resursima, inkluzivnog radnog okruženja, prepoznavanja i razvoja talenata, profesionalnog i ličnog rasta zaposlenih, kao i njihovog blagostanja.

NLB Komercijalna banka Foto: Promo/ NLB Komercijalna banka

-U NLB Komercijalnoj banci čvrsto verujemo da je naš najvažniji zadatak da svakom zaposlenom pružimo priliku da ostvari svoj pun profesionalni i lični potencijal. Naše radno okruženje izgrađeno je na temeljima poštovanja različitosti i podrazumeva da je jedinstvenost svakog pojedinca, najveća snaga našeg tima. Važno nam je da se naši zaposleni osećaju dobro na radnom mestu i izvan njega, kao i da znaju da naša podrška i briga ne prestaju na kraju radnog dana. Zbog toga smo fokusirani na inicijative koje unapređuju njihovo zadovoljstvo i povezanost – pomažu im da unaprede svoje fizičko, mentalno i duhovno zdravlje, ali i brinu o životnoj sredini, prikupljaju donacije i biraju kome će te donacije biti uručene. Izuzetno smo ponosni na ovu prestižnu sertifikaciju i priznanje za rad na stvaranju radnog okruženja u kojem svaki zaposleni ima podršku da raste i napreduje - istakla je Andrijana Aleksić Jevtić, izvršna direktorka Sektora za upravljanje ljudskim resursima NLB Komercijalne banke.

Dejvid Plink, izvršni direktor Instituta, o ovogodišnjoj sertifikaciji je izjavio:

-Izazovna vremena podstiču ljude i kompanije da neprekidno napreduju, a to smo videli u procesu sertifikacije Top poslodavaca 2024. godine. NLB Komercijalna banka je dokazala da brine o razvoju i dobrobiti svojih zaposlenih, doprinoseći kreiranju boljih radnih prilika. Ponosni smo što možemo da objavimo i proslavimo ovogodišnje Top poslodavce, koji su usmereni na razvoj i dobrobit svojih zaposleni.

Podsetimo, NLB Komercijalna banka je prošle godine postala prva Family Friendly sertifikovana banka u Srbiji, potvrdivši tako svoju posvećenost zaposlenima i unapređenju njihovog iskustva. Zadovoljstvu zaposlenih doprinela je i nova, pametna i energetski efikasna poslovna zgrada, rekonstruisana u potpunosti sa strogim ESG standardima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>