• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konobar otkrio kako se ophodi prema bezobraznim gostima: "Ne treba mi bakšiš, imam mogućnost za osvetu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konobar je naglasio da veruje da će u komentarima biti onih koji će reći da mu ne daju bakšiš - i dodao da ga nije briga

  • 0

Konobar Dilan Karino iz Teksasa objavio je snimak na kome je otkrio kako se sveti grubim i arogantnim mušterijama. On je objasnio da neki gosti često ignorišu pravila i, na primer, sede za prljavim stolom umesto da čekaju da ih hostetsa odvede do slobodnog stola.

Dilan je objasnio da u ovom slučaju obično pušta goste da sede za prljavim stolovima oko 20 minuta dok ne pitaju 'zašto ih niko nije poslužio?'. Zatim se pretvara da nije imao pojma da čekaju jer su okruženi prljavim tanjirima.

- Niko ti nije pomogao? Ima prljavih tanjira, šta pričaš? Jesi li već jeo? - Dilan uglavnom reaguje na ovakav način, a kada mu gosti kažu da nisu, on im odgovara:

- Čekaj, jesi li ušao i seo sam i nisi pričao ni sa kim? Tako ne rade restorani. Ustani, moramo razgovarati sa hostesom, sto se čeka 30 minuta.

Dilan takođe objašnjava da je unošenje sopstvenog pića u restoran prilično loše ponašanje gostiju, što on kažnjava tako što je meni za doručak iznenada neobjašnjivo postao nedostupan.

- Oh, ceo dan žudiš za palačinkama? Upravo nam je ponestalo testa. Doručak se završio pre šest minuta. Ne, ne možemo više. Hoćeš da ih ubedim da bi trebalo da naprave doručak nakon što smo završili sa tim? Verovatno nije trebalo da donesete svoju kafu - rekao je Dilan.

@dylanpcarlino Dont come for the breakfast waitress #server #comedy #restaurant #serverproblems #serverlife #breakfast #jokes ♬ original sound - Dylan

Konobar je naglasio da veruje da će u komentarima biti onih koji će reći da mu ne daju bakšiš - i dodao da ga nije briga.

- Kada se ponašam ovako, pretpostavljam da neću dobiti ni bakšiš. Zadrži svojih šest dolara, ne trebaju mi. Dao si mi nešto mnogo vrednije od novca. Dao si mi šansu za osvetu - zaključio.

(Telegraf Biznis)

Video: Jezivi snimak štete nakon stravičnog nevremena u Osečini: "Unuštilo mi je sve"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>