• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milšped Group i OKS uručili akreditacije medijima koji će izveštavati sa OI u Parizu

B. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Danas je u Olimpijskoj kući održana svečana ceremonija uručenja akreditacija medijima koji će izveštavati sa ovogodišnjih Olimpijskih igara u Parizu

  • 0
Milspeg Group Foto: Nikola Večanski

Ovaj važan događaj podržao je Milšped Group, dugogodišnji partner Olimpijskog komiteta Srbije, još jednom potvrđujući svoju posvećenost sportu i najboljim srpskim sportistima.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković, poželeo je dobrodošlicu svima i tom prilikom istakao: „Želim da izrazim najiskreniju zahvalnost svim medijima koji su danas ovde prisutni, jer vi ste ti koji ćete omogućiti da svaki nastup naših sportista bude zabeležen i prenesen javnosti u Srbiji. Vi ste ti koji stvarate most između naših heroja na terenu i svih građana Srbije koji ih podržavaju i bodre. Vaša sposobnost da prenesete emocije, da zabeležite svaki uspeh i svaki trenutak, čini vas veoma važnim partnerom Olimpijskog komiteta Srbije. Iskoristio bih ovu priliku i da se zahvalim Milšped Group što treći ciklus zaredom pružaju podršku Olimpijskom timu Srbije. Profesionalizam i posvećenost ove kompanije osiguravaju da naši sportisti imaju optimalne uslove za pripreme i takmičenja.

Milspeg Group Foto: Nikola Večanski
Milspeg Group Foto: Nikola Večanski
Milspeg Group Foto: Nikola Večanski

Kao partner Olimpijskog komiteta Srbije, Milšped Group je podržao sportiste koji su predstavljali našu zemlju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine, Tokiju 2020. godine i sada nastavljamo tradiciju u Parizu. Sport je simbol vrednosti koje negujemo u našem društvu – sportski duh, predanost i ljudskost. U Milšpedu baštinimo taj duh, što nas je dovelo na poziciju regionalnog lidera u industriji logistike i transporta, te globalno prisutne grupacije, koja posluje na tri kontinenta, u 15 zemalja. Saradnja s Olimpijskim komitetom Srbije ima poseban značaj jer predstavlja dugoročnu investiciju u razvoj sporta na nacionalnom nivou, pružajući inspiraciju budućim generacijama sportista“, izjavio je zamenik generalnog direktora Milšped Group, Nikola Todorović.

Generalni sekretar OKS Đorđe Višacki i zamenik generalnog direktora Milšped Group Nikola Todorović uručili su akreditacije medijima.

Svi prisutni istakli su važnost ovakvih partnerstava za razvoj i promociju sporta u Srbiji, izražavajući uverenje da će srpski sportisti, uz podršku pravih partnera i predstavnika medija, i ove godine ostvariti vrhunske rezultate na Olimpijskim igrama u Parizu.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>