• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek došao u rodni grad kako bi kupio hotel: Usledila filmska scena, a sada je upletena i policija

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pljački je ukradeno 1,7 miliona KM

  • 0
Vila kuća muškarac tužan Fot-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

U noći između prošlog petka i subote u naselju Zdena kod Sanskog Mosta, dogodila se filmska pljačka. Kako saznaje "Dnevni avaz", u toj pljački je ukradeno 1,7 miliona KM.

Opljačkan je građanin Sanskog Mosta, koji dugi niz godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama, a došao je u svoj grad na odmor. Prema dostupnim informacijama, opljačkana osoba je planirala da kupi jedan hotel, pa je podigla novac za te svrhe. Međutim, novac je ostavio u kući i otišao na more. Kada se vratio, bio je šokiran jer novca nije bilo.

Na stanu su vidljivi tragovi provale, a trenutno se proverava video-nadzor. Policija još traga za nepoznatom osobom koja je počinila ovo delo.

Ovo nije prva velika pljačka ove godine, s obzirom na to da je grupa iz Gruzije u banjalučkom naselju Lauš otuđila blizu dva miliona KM. Tada je deset državljana Gruzije organizovalo grupu, od kojih su trojica bili izvršioci, a sedmorica pomagači.

Najveća pljačka u BiH desila se 2010. godine kod Širokog Brijega, kada su naoružani razbojnici napali vozilo firme za obezbeđenje te tom prilikom uzeli 3,62 miliona evra, a iz pratećeg vozila još 150.000 KM.

(Telegraf Biznis)

Video: Technogym predstavio novootvoreni butik u Porto Montenegru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>