• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan prevarant našao žrtvu: Obećao mu zaradu na deonicama, uzeo pare pa nestao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Požeško-slavonska policijska uprava primila je prijavu u ponedeljak

  • 0
prevara, internet Foto: Shutterstock

Još jedna prevara prijavljena je hrvatskoj policiji. Kriminalci ne prezaju ni od čega i uvek nalaze nove načine da prevare ljude i otmu im novac.

U ponedjeljak 26. avgusta, policijskim službenicima se javio 44-godišnjak sa područja Požege da je početkom jula putem Internet platforme komunicirao sa nepoznatom osobom oko ulaganja u deonice, objavila je Policijska uprava požeško-slavonska.

Tokom njihove komunikacije prevarant je uspeo da ga navede da u cilju veće zarade uplati novac što je on i učinio nakon čega mu se nepoznata osoba više ne javlja.

Polocija navodi da sledi dalje kriminalističko istraživanje, dok će krivična prijava biti prosleđena nadležnom državnom tužilaštvu.

Veoma je bitno da svoje lečne informacije nikada ne dajete nepoznatim osobama i neproverenim entitetima, bez obzira na potencijalnu dobit koju nude.

Svoje lične informacije, poput broja lične karte i broja platne kartice nikada nemojte ostavljati na neproverenim internet stranicama i aplikacijama.

(Telegraf Biznis)

Video: Kupila majicu na "sniženju", kući shvatila da je upala u zamku: Majka prevarena u dečjem butiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>