• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Potvrda da je FON zajednica koja raste i inspiriše": Comtrade domaćin prve Alumni gala večeri fakulteta

Vreme čitanja: oko 3 min.

Okupilo se oko 1.300 bivših studenata i prijatelja Fakulteta organizacionih nauka

  • 0
Alumni fon, gala veče Foto: Nikola Anđić

"Ovo veče je samo potvrda da je Fakultet organizacionih nauka više od fakulteta, to je zajednica koja nastavlja da raste i inspiriše", rečeno je na otvaranju prve Alumni gala večeri fakulteta, koja se organizuje u saradnji sa kompanijom Comtrade.

Oko 1.300 bivših studenata i prijatelja fakulteta okupilo se da ozvaniči osnivanje Alumni zajednice koja ima za cilj  umrežavanje, stvaranje poslovnih prilika i razvoj talenata.

- Veliko mi je zadovoljstvo što ova zajednica broji već oko 2.000 ljudi, siguran sam da će za godinu dana imati mnogo više članova. Svakom od vas želim da ostvarite sopstveni cilj zbog čega ste pristupili Alumni zajednici, ali hoću i da kažem da će veliku korist od ove Alumni zajednice imati naš fakultet, da će doprineti jačanju reputacije i brenda FON-a ali da će i naši studenti imati velike koristi od predavanja od strane eksperata Alumni zajednice. Zahvaljujem se svim partnerima koji su pomogli da se organizuje ovo prvo gala veče, a posebno Veselinu Jevrosimoviću i kompaniji Comtrade, koji su zajedno sa FON-om organizatori i domaćini prve gala večeri - poručio je dekan fakulteta Milan Martić.

Predsednik kompanije Comtrade Veselin Jevrosimović istakao je da mu je izuzetna čast i zadovoljstvo što može da ugosti bivše studente Fakulteta organizacionih nauka.

- Samo u Beogradu, Comtrade zapošljava više od 150 studenata Fakulteta organizacionih nauka. Kad vas vidim ovako srećne i zadovoljne, kako u svom srcu sa ljubavlju nosite uspomene na vaš fakultet, i sam poželim da studiram FON. Želim vam da uživate večeras, da vaši susreti postanu tradicionalni i osećajte se kao kod kuće - poručio je Jevrosimović.

U svečanom delu večeri dodeljena su i priznanja onima koji su na poseban način doprineli FON-u, naučno-istraživačkom radu, preduzetništvu, razvoju fakulteta, studentima ali i FON Alumni zajednici:

  • Priznanje za izuzetan doprinos u oblasti nastavno-istraživačkog rada uručeno je profesoru doktoru Vladanu Devedžiću;
  • Priznanje za najuspešnijeg preduzetnika uručeno je Zoranu Stanojeviću, suosnivaču i izvršnom direktoru Kafeterije;
  • Priznanje za najbolji studentski startap, uručena su Savi Pavloviću i Lazaru Jovanoviću, osnivačima startapa FarmIt;
  • Priznanje za izuzetan doprinos Alumni zajednice uručeno je Igoru Jovanovskom, suosnivaču i direktoru kompanije Kameleon Solutions;
  • Dodela zlatnog indeksa pripala je Spasoju Mučibabiću koji je diplomirao pre 50 godina;
  • Priznanje za izuzetan doprinos fakultetu uručeno je Veroljubu Nastiću, rukovodiocu studentske službe
  • Priznanje za izuzetan doprinos fakultetu posthumno je dodeljeno i profesorki doktorki Nevenki Žarkić Joksimović, dekanu Fakulteta organizacionih nauka;

Prodekan za strateški razvoj i saradnju sa privredom i dekan Fakulteta organizacionih nauka od oktobra Marko Mihić poručio je prisutnima da osećaj ove čarobne noći prenesu na sve naredne dane i mesece, uključujući se u rad Alumni zajednice.

Istakao je i da je već određen domaćin za održavanje Alumni Gala večeri 2025, a tom prilikom je CEO Comtrade System Integration Adriatic Dušan Milićević uručio tzv. "olimpijsku zastavu FON-a" Aleksandru Marinkoviću ispred firme Aseco.

- Mi smo jedna velika porodica i u toj porodici svako mora malo da doprinese da bi naš fakultet bio ono što jeste i moramo da vratimo taj neki deo blaga koji je nama naš fakultet dao, a koji nosimo sa sobom. Ono što smo uradili večeras zaista očekujemo da uradi svako od vas u nekom narednom periodu, hajde da pomognemo da ova naša Alumni zajednica živi - poručio je Milićević prisutnima.

(Telegraf Biznis)

Video: Inovativno digitalno rešenje za zdravstveno osiguranje: Generali predstavio "Advance Care" platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>