• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zrenjaninac hitno prodaje renoviranu kuću: Smanjio cenu maksimalno, pa dodao još jedan bonus za kupca

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova prostrana nekretnina sa površinom od 200 kvadrata sastoji se od jednog sprata i visokog stambenog potkrovlja

  • 0
Kuće prodaja Foto: Shutterstock

U naselju Krajišnik, u opštini Sečanj, nalazi se nova kuća sa savremenim popravkama i grejanjem na plin, a uz nju dolazi i mala kuća od opeke. Upravo je ova nekretnina u ponudi za 60.000 evra!

Ova prostrana nekretnina sa površinom od 200 kvadrata sastoji se od jednog sprata i visokog stambenog potkrovlja.

Na prvom spratu nalazi se kuhinja, dnevni boravak, dve spavaće sobe i kupatilo sa kadom. Na drugom spratu je pak još jedan dnevni boravak, dve spavaće sobe, dve ostave, kupatilo sa tuš kabinom i balkon.

Kuća je opremljena sistemom grejanja na plin, radijatori su ožičeni u celoj kući, a tu su i gradska voda i trofazna struja.

Pored glavne kuće, mala kuća od opeke može se preurediti u dodatno kupatilo ili pansion, dok se na parceli prostire voćnjak od 10 ari.

Vlasnik navodi da je Krajišnik prijatno naselje sa svim potrebnim sadržajima: prodavnicama, supermarketima, poštom, poliklinikom, stomatologijom, apotekom, vrtićem i osnovnom školom koja nudi ruski jezik kao drugi strani jezik.

I dok se mnogi pitaju da li je ova cena visoka, činjenica je da uz 60.000 evra dobijate ne jednu, već dve velike kuće u dobrom stanju, a vlasnik je ovu nekretninu najpre prodavao za 65.oooo evra, dok je sada čak i spustio cenu.

Oglas pogledajte OVDE.

(Telegraf Biznis)

Video: Prvi let Er Srbije za Guangdžou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>