• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ženi sa petoro dece niko neće da izda stan u Beogradu: "Pre bi primili pse nego decu, žalosno"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je potražnja možda teška, ova porodica se nada da će naposletku pronaći dom koji će odgovarati njihovim potrebama i gde će moći da uživaju u zajedničkom životu

  • 1
stan izdavanje Foto-Ilustracija : Shutterstock

Porodica sa petoro dece iz Beograda započela je potragu za trosobnim stanom ili kućom na duži period, počevši od 1. marta. Tokom traženja krova nad glavom, roditelji su se suočili sa raznim izazovima i preprekama. S obzirom na prethodna iskustva, kada su odbijani zbog velikog broja dece, odlučili su da na vreme počnu da traže dom.

- Potreban trosoban stan ili kuća u Beogradu od 1.marta na duži period za porodicu sa petoro dece. Znam da nemamo nikakve šanse zbog toliko dece ali samo da napomenem da su dobri, osim Milana, njega ne računamo. Šala na stranu, jeste da je rano za potražnju ali s obzirom na to da smo mesecima tražili kad su se najmlađi blizanci trebali roditi pre 5 godinai, i da su nas svi odbijali, mislim da je pravo vreme sad da se krene u potragu - istakla je žena putem oglasa.

Naravno, u komentarima usledila je velika podrška, a neki su čak podelili i svoja neprijatna iskustva.

- Teško i žalosno, i mi smo tako zvali i kažu psi mogu deca ne, drugi kažu jel' imate vi da plaćate kiriju, treći kažu svaka čast za toliko dece ali ne sa decom, četvrti kažu mala je ovo kvadratura za vas - istakla je jedna korisnica društvene mreže u komentarima.

Ipak, unatoč svim teškoćama, došlo je i do pozitivnih reakcija. Mnogi su im poželeli sreću i izrazili divljenje za njihovu hrabrost i upornost.

- Vi ste u prednosti, draga majko, vreme vas i vaše dece tek dolazi - poručio je jedan od komentatora.

Iako je potražnja možda teška, ova porodica se nada da će naposletku pronaći dom koji će odgovarati njihovim potrebama i gde će moći da uživaju u zajedničkom životu.

(Telegraf Biznis)

Video: Vila Meljak ili Menhetn: Čist luksuz u predgrađu Beograda, cena prava sitnica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • logika

    24. oktobar 2024 | 14:27

    @Dubravka pa Vi joj izdajte svoj stan, sta je problem?!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>