2.000 evra po kilogramu - jefinije kupiti kola nego ovaj začin: Bogati Srbi ga kupuju na grame!
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Maja
U Italiji domaci safran kosta izmedju 20000 i 25000 euro 1 kg.Prodaje se na grammi svugde,gde se uzgaja ,nigde nisam cula da kosta manhe od 7000 i ne kupuju ga samo bogati,nego oni koji su navikli da ga koriste u nekim jelima.Mi ga koristimo za rizoto milanese, i ne kosta tako dramaticno kako vi to predstavljate, ne koristim ga kao persun.Vazno je znati da se potapa u vodi i ne koristi se pistil koji nije pre bio natopljen.
upravo proverio
u "el corte ingles" safran marke "karkom" 10 grama 128 evra sto izadje po kilu malo vuse...
kojesta
safran se prodaje na grame...kilogram moze da traje tri zivota...polovan auto sluzi samo da ti napravi jos veci trosak