U Italiji domaci safran kosta izmedju 20000 i 25000 euro 1 kg.Prodaje se na grammi svugde,gde se uzgaja ,nigde nisam cula da kosta manhe od 7000 i ne kupuju ga samo bogati,nego oni koji su navikli da ga koriste u nekim jelima.Mi ga koristimo za rizoto milanese, i ne kosta tako dramaticno kako vi to predstavljate, ne koristim ga kao persun.Vazno je znati da se potapa u vodi i ne koristi se pistil koji nije pre bio natopljen.
Maja
U Italiji domaci safran kosta izmedju 20000 i 25000 euro 1 kg.Prodaje se na grammi svugde,gde se uzgaja ,nigde nisam cula da kosta manhe od 7000 i ne kupuju ga samo bogati,nego oni koji su navikli da ga koriste u nekim jelima.Mi ga koristimo za rizoto milanese, i ne kosta tako dramaticno kako vi to predstavljate, ne koristim ga kao persun.Vazno je znati da se potapa u vodi i ne koristi se pistil koji nije pre bio natopljen.
Podelite komentar
upravo proverio
u "el corte ingles" safran marke "karkom" 10 grama 128 evra sto izadje po kilu malo vuse...
Podelite komentar
kojesta
safran se prodaje na grame...kilogram moze da traje tri zivota...polovan auto sluzi samo da ti napravi jos veci trosak
Podelite komentar
Todor Petrović Podgorica
Ja bi kupio Lada Nivu
Podelite komentar