U Beogradu otkrivena tajna spremanja pravog francuskog hleba: Najveći majstori otkrili svoje tajne
Faancuzi su tehniku pečenja hleba odavno doveli do savršenstva, a tu sreću da njihovo znanje "upiju" iz prve ruke imali su svi koji su 5. i 6. novembra posetili "Dane francuskog pekarstva" u Beogradu: tu su vrhunski francuski pekari otkrivali i delili svoje tajne, i zajedno sa prisutnima priredili demonstraciju i svojevrsnu proslavu procesa pravljenja pravog pravcatog tradicionalnog francuskog hleba.
U organizaciji kompanije TechnoPek Servis, ovaj događaj je bio posvećen vrhunskim tehnologijama i umeću izrade hleba po originalnim starim francuskim receptima, a sve uz pomoć najnovije opreme brenda Bongard.
Program, tokom kojeg su upriličene praktične demonstracije pravljenja hleba, vodili su najveći majstori pekarstva iz Francuske i Srbije.
Domaći pekari, koji su masovno došli na ovaj događaj, otišli su puni utisaka: imali su priliku da se približe savremenim trendovima i tehnološkim rešenjima uz koje su kvalitet proizvoda i efikasnost proizvodnje unapređeni, a zadržani autentični ukus hlebova i zanatski pristup pravljenju ove za Srbe najvažnije namirnice.
Inače, firma koja je upriličila ovu demonstraciju, TechnoPek Servis, poznata je po tome što nudi visokokvalitetnu pekarsku opremu i profesionalne usluge održavanja za opremu čuvenih proizvođača, kao što su kompanije Bongard i Wiesheu. Oni svojim klijentima garantuju, kako su naglasili, najbolja rešenja za poslovanje, brz i efikasan servis koji uključuje redovno održavanje, popravke i zamenu delova.
(Telegraf.rs)
Video: Projekat "Prirodnim merama za ekološki Gradac"
Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.