• 0

Srpska kompanija uložila 200.000 evra u startap Publitio

Osnivači kompanije veruju da su promocija i razvoj preduzetništva u Srbiji, uz obrazovanje, najvažnija stvar za prosperitet naše države.

  • 0

Srpska kompanija Vega IT uložila je 200.000 evra u domaći startap Publitio, kako bi taj startap ostvario svoju viziju da postane lider na polju skladištenja, obrade i serviranja svih vrsta medijskog materijala.

Osnivači kompanije Vega IT, kako se navodi u saopštenju ICT HUB-a, veruju da su promocija i razvoj preduzetništva u Srbiji, uz obrazovanje, najvažnija stvar za prosperitet naše države.

Takođe smatraju da nije dovoljno da samo njihova kompanija bude uspešna, već da mora postojati i puno drugih uspešnih kompanija koje se bave pružanjem usluga i prodajom sopstvenih proizvoda kako bi se podigao standard života u zemlji u kojoj živimo.

Publitio and Vega IT

Foto: ICT HUB

Kosta Andrić, direktor ICT HUB Venture - prvog domaćeg privatnog investicionog fonda, kaže da je Publitio njihova prva investicija i startap sa kojim su započeli saradnju u jako ranoj fazi razvoja proizvoda, pre oko dve godine.

Do sada su u taj startap investirali 30.000 evra, dok je Fond za inovacionu delatnost investirao 80.000 evra.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke