• 0

Srpska kompanija uložila 200.000 evra u startap Publitio

Osnivači kompanije veruju da su promocija i razvoj preduzetništva u Srbiji, uz obrazovanje, najvažnija stvar za prosperitet naše države.

  • 0

Srpska kompanija Vega IT uložila je 200.000 evra u domaći startap Publitio, kako bi taj startap ostvario svoju viziju da postane lider na polju skladištenja, obrade i serviranja svih vrsta medijskog materijala.

Osnivači kompanije Vega IT, kako se navodi u saopštenju ICT HUB-a, veruju da su promocija i razvoj preduzetništva u Srbiji, uz obrazovanje, najvažnija stvar za prosperitet naše države.

Takođe smatraju da nije dovoljno da samo njihova kompanija bude uspešna, već da mora postojati i puno drugih uspešnih kompanija koje se bave pružanjem usluga i prodajom sopstvenih proizvoda kako bi se podigao standard života u zemlji u kojoj živimo.

Publitio and Vega IT

Foto: ICT HUB

Kosta Andrić, direktor ICT HUB Venture - prvog domaćeg privatnog investicionog fonda, kaže da je Publitio njihova prva investicija i startap sa kojim su započeli saradnju u jako ranoj fazi razvoja proizvoda, pre oko dve godine.

Do sada su u taj startap investirali 30.000 evra, dok je Fond za inovacionu delatnost investirao 80.000 evra.

(Telegraf Biznis)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke