• 0

"Otkupljivač" ostavio četiri tima iza sebe, kreću pregovori o investiciji

Tim Orlandus iz Novog Sada koji razvija platformu Otkupljivač, pobednik je ovogodišnjeg Delta Biznis Inkubatora.

  • 0

Platforma ima za cilj ima povezivanje proizvođača i otkupljivača poljoprivrednih proizvoda u što kraćem roku, a kompanija Delta Holding će sa njima započeti pregovore o investiciji i daljoj saradnji.

Ovaj tim čine Igor Trpčević – programer, Milan Orlović – pravnik i Dušan Prokić – grafički dizajner, a okupila ih je želja da zajedno prave lepe i korisne stvari.

Nakon prezentacije startapa i biznis plana, stručna komisija odabrala je pobednika sa kojim će Delta započeti pregovore o investiciji i daljoj saradnji. Odabrana su još dva tima sa kojima će se razgovarati o nastavku saradnje: Stanarko i Electric Sparrow Automotive.

Pobednik Delta Biznis Inkubatora

Foto: Promo

Za ovogodišnji Delta Biznis Inkubator prijavila su se 74 tima. U prvom krugu selekcije odabrano je pet timova i oni su tokom tri meseca u Inkubatoru imali redovne sastanke sa svojim mentorima i biznis konsultantom. Svi su učestvovali u online edukacijama na teme razvoja startapa: šta znači biti uspešan startap, kako ispitati tržište i koristiti marketing za promociju ideje, šta je GDPR, kako napisati biznis plan, veštine prezentacije za pet minuta itd.

Takođe, učili su od stručnjaka iz Delta Holdinga i povezali se sa relevantnim ljudima za njihov poslovni poduhvat.

Pet timova predstavilo je svoju startap ideju i biznis plan desetočlanoj komisiji koja je, nakon pažljivog slušanja i detaljnog ispitivanja, odabrala tri tima sa kojima će se početi dalji pregovori. Osam članova komisije činili su ljudi na vodećim pozicijama u svetu revizije, IT-a, marketinga, a dva člana su bila iz top menadžmenta Delta Holdinga.

Delta Biznis Inkubator je tromesečni program kompanije Delta Holding koji pomaže startapima iz oblasti nekretnina, poljoprivrede, logistike ili distribucije da razviju i unaprede svoj proizvod ili uslugu uz Deltine resurse: znanje, mentorstvo, finansije i poslovne kontakte. Prijava za ovaj program biće otvorena i u 2020.

Odgovore na najčešće postavljena pitanja možete pronaći ovde.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke