• 2

Anketa: Koje četiri EU zemlje jedine mogu da pariraju SAD na polju digitalizacije?

Evropska investiciona banka je sprovela jedinstveno istraživanje. Više o tome večeras na našem portalu, a do tada - iskušajte svoje znanje o digitalizaciji

  • 2
Društvene mreže, socijalni mediji, digitalni marketing

Možemo li da se naviknemo na "digitalno sutra"? / Foto: Shutterstock

Pandemija korona virusa je prelomna tačka za digitalizaciju i označava početak nove ere ubrzanog razvoja digitalnih tehnologija: ono šta je nekada bilo "lepo imati" sada postaje neophodnost.

Kompanije i organizacije koje žele da se razvijaju i postanu još otpornije u srednjem i dugoročnom periodu, verovatno će morati da se pozabave planom svoje digitalne transformacije kako bi ostale konkurentne u okvirima "nove realnosti".

Možete li da zamislite svet u kojem su svi "digitalno pismeni"? Ono što nam je nekada delovalo kao naučna-fantastika, ostvarilo se, pa je tako greška misliti da smo doživeli maksimum u razvoju i tehnologiji. Uveliko se priča o digitalnom novcu, a korona je samo "podgrejala" te priče i ideje.

SAD definitivno dominiraju na polju digitalizacije, dok mnoge zemlje Evrope kaskaju za njima. Izdvajaju se samo četiri, koje čine sve napore da dostignu standarde koje postavlja Amerika. Evropska investiciona banka je sprovela jedinstveno istraživanje o tome.

Više o tome večeras na našem portalu u 20 časova, a do tada - iskušajte svoje znanje o digitalizaciji i učestvujte u Telegraf Biznis anketi.

Koje četiri zemlje EU su jedine konkurentne sa SAD u domenu digitalizacije?

Glasajte

Video: Кako Četvrta industrijska revolucija menja tržište rada: Neka zanimanja nestaju, ali nastaju nova

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    Ja mislim da su Amerima najveca konkurencija Putn Lukasenko Bucko i Maduro

  • Vu

    Srbija, Hrvatska i Bosna. Pitate se kako to. E pa ovako. Dostignuti stepen digitalizacije je mnogo iznad intelektualnog nivoa stanovnika pomenutih država koji su spremni u svakom trenutku da se pobiju radi ideala.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke