• 0

Da li je tehnologija to čudo kojim se Srbija ponosno predstavlja u svetu? Jevrosimović na Sinergiji

Celokupan sadržaj ovogodišnje Sinergije, besplatnan je za sve učesnike

  • 0
VJ

Veselin Jevrosimović/Foto: Sinergija/Promo

Proces digitalizacije u Srbiji ne bi bio moguć svakako bez njega! Veselin Jevrosimović podeliće sa vama, na Sinergiji 20, svoja iskustva, viziju i preduzetničku perspektivu, kao i kakva čuda možemo da očekujemo u digitalizovanoj Srbiji, najavljeno je uoči početka ovogodišnjeg najvećeg IT događaja u Srbiji.

Veselin Jevrosimović je predsednik i vlasnik Comtrade grupacije, uspešne IT kompanije sa sedištem u Beogradu koja poseduje firme na tri kontinenta, u više od 30 zemalja sveta. Takođe je i predsednik Atletskog saveza Srbije.

Član je Svetskog ekonomskog foruma i aktivno učestvuje u njegovom radu. Dobitnik je prestižnih nagrada „Top Manager of Southeastern Europe“, „Most Innovative Investor in Southeastern Europe“ i „IT Industry Legend“. Počasni građanin Bostona postaje 2008. godine, zahvaljujući doprinosu ekonomiji ovog grada.

Ovo predavanje je, kao i celokupan sadržaj ovogodišnje Sinergije, besplatno za sve učesnike koji se registruju preko zvanične web strane.

Registracija zahteva nekoliko jednostavnih koraka.

Potrebno je da na linku https://sinergija.live/Account/Login napravite svoj nalog, a zatim ispratite uputstva koja će Vam stići na email adresu koju ste koristili pri kreiranju naloga.

Video: Кako Četvrta industrijska revolucija menja tržište rada: Neka zanimanja nestaju, ali nastaju nova

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke