• 0
 ≫ 

Mask na sudu rekao da je bio "prevaren", Tviter odgovara: "Ta priča je neverovatna"

 ≫ 

Suđenje treba da krene na jesen

  • 0
ilon mask - tviter

Foto: Profimedia

Tviter odbacuje tvrdnje Ilona Maska, koji je pred sudom u Delaveru naveo da je bio "prevaren" da potpiše ugovor o kupovini ove društvene mreže.

Iz Tvitera su naveli da su Maskove izjave "neverovatne i suprotne činjenicama".

Podsećamo, Mask je trebalo da preuzme Tviter za 44 milijarde dolara, ali je onda nastao problem u različitim perspektivama vezanim za samo poslovanje i dogovor.

"Prema Maskovim rečima, njega - milijardera, osnivača više kompanija, kojeg savetuju bankari i advokati sa Volstrita - Tviter je prevario da potpiše sporazum o spajanju vredan 44 milijarde dolara. Ta priča je onoliko neverovatna i suprotna činjenicama, baš kao što zvuči", navodi se u dokumentu koji je Tviter objavio u četvrtak.

Ovakav odgovor Tvitera na Maskov stav je najnovije "poglavlje" u razvoju situacije između menadžmenta kompanije i osnivača Tesle.

Ostaje da se vidi kako će se stvari nadalje odvijati, budući da suđenje počinje 17. oktobra, a Tviter je tužio Maska nakon što je Amerikanac pokušao da odustane od kupovine kompanije zbog, kako je naveo, lažnih podataka o botovima.

Video: Koje su ekonomske posledice želje Ilona Maska za slobodom govora: Sve o prodaji Tvitera

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>