• 0
 ≫ 

Istorija Šenbruna oživljava kroz virtuelnu stvarnost: Ovo su neverovatni, krajnji dometi tehnologije

 ≫ 

U filmu koji traje 24 minuta predstavljen je period u trajanju od 223 godine od vladavine cara Leopolda do smrti cara Franca Jozefa

  • 0
šenbrun

Foto: shutterstock.com

Dvorac Šenbrun se ubraja u najpopularnije znamenitosti austrijske prestonice.

Pored doživljaja originalnih lokacija, digitalno-kulturni program dvorca je proširen tako da je istorija Šenbruna oživela pomoću virtuelne stvarnosti.

Produkcijska kuća Filmfinity, kao organizator i tvorac digitalnog programa "Šenbrun VR", nudi jedinstveno virtuelno iskustvo za posetioce širom sveta na lokaciji u Beču.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji i bliskoj saradnji sa naučnim odeljenjem Šenbrun grupe, ko želi može izbliza da doživi svet Habzburške monarhije.

Upoznajte Mariju Tereziju, caricu Elizabetu i cara Franca Jozefa u stvarnom životu u 3D i 4K kvalitetu slike visoke rezolucije.

U filmu koji traje 24 minuta predstavljen je period u trajanju od 223 godine od vladavine cara Leopolda do smrti cara Franca Jozefa.

Na raspolaganju su 102 mesta, uključujući mesta za osobe sa invaliditetom, a film je dostupan na 19 jezika (nemački, engleski, francuski, španski, italijanski, kineski, japanski, korejski, hebrejski, ruski, arapski, poljski, srpski, portugalski, mađarski, turski, češki, bugarski i rumunski).

Video: Visoka cena goriva ispraznila ulice Beča

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari