• 0

Telegraf Biznis na predstavljanju SkyShowtime u Amsterdamu: Novi striming servis stiže u Srbiju za mesec dana

SkyShowtime je novo ime u oblasti usluga striminga u Evropi, a večeras je u Amsterdamu održao ekskluzivno predstavljanje platforme, čemu prisustvuje i Telegraf Biznis

  • 0
Sky Showtime Foto: Telegraf.rs

SkyShowtime, panevropska platforma za striming najavila je da se širi u Evropi, a stiže i u Srbiju.

To je potvrđeno večeras u Amsterdamu na predstavljanju ove platforme gde prisustvuje i Telegraf Biznis.
 
CEO kompanije je pred mnogobrojnim gostima spektakularno najavio "brejking":
"Širimo se u još 6 zemalja. Usluga će od 14. decembra biti dostupna u Srbiji", naveo je on.
Osim Srbije, ovaj striming servis biće od sledećeg meseca i u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji.
Prema najavi, u februaru 2023. će biti pokrenuta i u Albaniji, Češkoj, Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj.
 
SkyShowtime je novo ime u oblasti usluga striminga u Evropi, a večeras je u Amsterdamu održao ekskluzivno evropsko predstavljanje platforme kojem su prisustvovale brojne uticajne ličnosti iz sveta zabave. 
 
 
Prisutnima se na početku događaja obratio Monti Sarhan, izvršni direktor SkyShowtime i najavio da će usluga biti dostupna od decembra na brojnim teritorijama centralne i istočne Evrope.
Skajsoutajm Foto: Telegraf.rs
 
„SkyShowtime je stvoren za Evropu i presrećni smo što napokon korisnicima u centralnoj i istočnoj Evropi možemo da kažemo da je vreme za SkyShowtime pred nama. Uzbuđeni smo što donosimo ekskluzivni pristup najnovijim serijama i filmovima iz svetski poznatih studija, kao i kvalitetan lokalni program. Nakon lansiranja u severnoj Evropi i Portugalu, ulazak na nova tržista je važna prekretnica za nas”, izjavio je Monti Sarhan.
Skaj Foto: Telegraf.rs
 
Kako se navodi SkyShowtime korisnicima nudi premijere blokbaster filmova, nove premium igrane serije, sadržaj za decu i porodicu, kao i odabrani izbor kultnih naslova svetskih produkcijskih kuća.
Reč je o naslovima kao što su Universal Pictures, Paramount, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios i Peacock. SkyShowtime će takođe, sadržati lokalni originalni program, dokumentarne filmove i specijalne programe.
 
Događaju su prisustvovale zvezde iz brojnih poznatih filmova.
 
(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>