• 0
 ≫ 

Srpski startap zapažen na svetskom nivou: LeadDelta dobitnik nagrade za najbolji proizvod

 ≫ 

Za ovo priznanje naš tim se borio u konkurenciji od 13 SaaS proizvoda.

  • 0
rukovanje, dogovor

Foto: Pixabay

LinkedIn Connections Manager, proizvod domaćeg startapa LeadDelta, proglašen je za najbolji SaaS proizvod u 2022. godini u okviru takmičenja ProductHunt-a. Glasovi publike širom sveta potvrdili su da je ovaj specijalno dizajniran sistem za upravljanje LinkedIn konekcijama najbolje ponuđeno inovativno rešenje.

LeadDelta je platforma za upravljanje društvenim kapitalom i mrežnom inteligencijom napravljena za moderne profesionalce. Bilo da se bave prodajom, marketingom, prikupljanjem sredstava ili angažovanjem, platforma omogućava koriniscima da organizuju svoje poslovne kontakte na svoj način.

Nagrade za Golden Kitti se dodeljuju svake godine kako bi se odalo priznanje vrhunskim proizvodima koji su objavljeni na ProductHunt platformi.

Takmičenje je podeljeno u 24 kategorije, od produktivnosti do veštačke inteligencije. Po prvi put je ukazana prilika da se za nagradu svetske startap zajednice glasa za jedan srpski startap.

Za ovo priznanje naš tim se borio u konkurenciji od 13 SaaS proizvoda.

Učesnik Katapult programa

Startap LeadDelta je jedan od prvih učesnika Katapult programa akceleracije Fonda za inovacionu delatnost.

Kao deo Katapult zajednice tim LeadDelta je uz podršku Katapult mentora i bespovratnih sredstva Fonda ubrzao razvoj svog proizvoda i unapredio poslovanje.

Katapult program Fonda za inovacionu delatnost je prvi akcelerator u Srbiji koji mladim preduzećima obezbeđuje intenzivno, tromesečno mentorstvo i povezivanje sa investitorima. On podstiče i jača našu startap zajednicu da se pozicionira na globalnom tržištu i na taj način doprinese rastu i konkurentnosti srpske ekonomije.

Zahvaljujući čvrstom partnerstvu Vlade Republike Srbije, Svetske banke i Evropske unije, kroz zajednička ulaganja u okviru Projekta akceleracije inovacija i podsticanja rasta preduzetništva (Serbia Accelerating Innovation and Growth Entrepreneurship Project – SAIGE) ubrzan je razvoj inovativnog preduzetništva i naučnih istraživanja u Srbiji.

Video: Šta je pokazao startap skener, kakva je naša scena?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari