• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta znači biti dobar poslodavac u IT branši? Startuje najveće istraživanje u Srbiji do sada

Vreme čitanja: oko 1 min.

Učesnike očekuju vredne nagrade...

  • 0
it, ikt, ict Foto: Shutterstock

Da li znate da Srbija zauzima 11. mesto na globalnom planu kada je reč o digitalnoj transformaciji, kao i da bi izvoz domaćeg IT-ja mogao višestruko da se poveća u narednom periodu?

U to ime, donosimo vam prave vesti, posebno ako ste iskusni u IT branši.

Naime, kako bi utvrdio ko je, odnosno ko su najpoželjniji "VRH" IT poslodavci u Srbiji, sajt HelloWorld.rs je odlučio da pokrene najveće istraživanje brenda IT poslodavaca u Srbiji.

Istraživanje možeš popuniti na sledećem linku.

Šta to znači?

Istraživanje se radi po savremenoj metodologiji, na osnovu koje treba da se stekne uvid u to koje kompanije IT-jevci u Srbiji percipiraju kao poželjne, i zašto baš njih.

Kako navode u saopštenju iz HelloWorld.rs, svako ko učestvuje u istraživanju pomoći će da se iskristališe slika šta za zaposlene u IT branši znači biti dobar poslodavac, i čemu bi domaće IT kompanije trebalo da teže.

"Zato, neka ti ne bude teško da daš svoj doprinos u (pr)oceni dobrih poslodavaca, kako bi bili još bolji, i kako bi se i ostali ugledali na njih. Cilj je da imamo što bolje tržište rada za domaće IT stručnjake i kompanije koje se razvijaju u pravcu odličnih mesta za rad njihovih zaposlenih. Za tvoj doprinos trebaće ti 7-10 minuta a ujedno imaš i mogućnost da osvojiš neku od zanimljivih nagrada kao što su: produženi velnes vikend na Zlatiboru za dve osobe u hotelu Mona, ranac Boban hero, slušalice Xiaomi Redmi Buds 3 PRO i još mnogo paketa iznenađenja sajta HelloWorld.rs", navode dalje.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>