• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biković podržao najveći tehnološki događaj u Evropi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesec dana pred veliko otvaranje, učešće je potvrdilo više od 100 međunarodno priznatih govornika i prezentera

  • 0
Tomorrow conference Dubai Foto: Promo/ Marko Obradović EDGE

Uoči premijere svog novog filma "Izazov“, inače prvog kinematografskog dela snimljenog u kosmosu, glumac Miloš Biković podržao je i održavanje Tomorrow konferencije, najvećeg tehnološkog događaja u Evropi.

- Drago mi je kada je Srbija u nečemu prva, ili kada može da inicira razvoj, posebno tehnoloski, jer smo u tome talentovani i možemo da uhvatimo korak sa svetom. Ova konferencija je jedan dobar korak ka tome, jer upravo na ovakvim mestima možemo da se upoznamo sa time šta nove tehnologije odnose i kako mogu da se iskoriste na prvi način, odnosno kako mi možemo da ovladamo njima, a ne one nama - izjavio je Biković.

Najveći tehnološki događaj u Evropi Tomorrow Konferencija, koji će okupiti više od 10 hiljada poznavalaca i ljubitelja blokčejna i veštačke inteligencije, održaće se u Beogradu od 12. do 14. maja 2023. godine.

Mesec dana pred veliko otvaranje, učešće je potvrdilo više od 100 međunarodno priznatih govornika i prezentera, koja predstavljaju najveća svetska imena iz domena veštačke ineligencije (AI), blokčejna, gejminga, Metaverse-a i Web3.

Svakako je važno naglasiti predavanja koje će držati nagrađivani reditelj i najprodavaniji autor Njujork Tajmsa Jan Halperin, proslavljeni evropski ekonomski stručnjak Ervin Voloder, princeza metaversa Kristina Jan Zang, dok će kao regionalne tech zvezde svoje prezentacije imati koosnivač ECD-a Aleksandar Matanović, predsednica Srpske blokčejn inicijative Emilija Vuković, i naravno svetski priznati ekonomista i broker Vladimir Đukanović.

Ovog puta kao prezenter, šampion kripto komjunitija, a možda najveći roker među učesnicima Skot Pejdž (član legendarne grupe Pink Flojd), posebna je zvezda beogradske konferencije.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>