• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mask pronašao novog šefa Tvitera: Otkrio samo da je u pitanju žena, a sumnja se na nju

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako saznaju strani mediji u pitanju je žena koja je bila i jedan od ključnih igrača u pokretanju striming servisa Peacock

  • 0
Ilon Mask Tesla Foto: kovop / Shutterstock.com

Vlasnik Tvitera Ilon Mask sinoć je saopštio da je pronašao pravog kandidata za poziciju izvršnog direktora ove društvene mreže, ali nije obelodanio o kome je reč.

- Uzbuđen sam što mogu da objavim da imamo novu izvršnu direktorku Tvitera. Ona počinje da radi za oko šest nedelja - objavio je Mask na Tviteru. Mask je potvrdio da će preuzeti poslove "izvršnog predsednika i tehničkog direktora za nadzor proizvoda, softvera i sistema".

Ilon Mask nije okrio identitet žene, ali Wall Street Journal saznaje da je u pitanju predsednica globalnog oglašavanja i partnerstava u kompaniji NBC Universal, Linda Jakarino.

Kako piše ovaj list, ona je u pregovorima da postane nova izvršna direktorka Tvitera. Jakarino radi u NBCU više od jedne decenije i bila je zagovornik za pronalaženje boljih načina za merenje efikasnosti oglašavanja, navodi američki list.

Ona je ujedno bila i jedna od ključnih igrača u pokretanju striming servisa Peacock.

(Telegraf Biznis)

Video: Koje su ekonomske posledice želje Ilona Maska za slobodom govora: Sve o prodaji Tvitera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>