• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo su očekivane cene novog Ajfona 15: Da li će biti 100 dolara skuplji kako se priča?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stigao je novi izveštaj firme "TrendForce", koji je bio ohrabrujuć i zbunjujuć u isto vreme...

  • 0
iPhone mobilni telefon Apple Foto: Hadrian / Shutterstock.com

Postoje razne glasine da će Ajfon 15 Pro i Ajfon 15 Pro Maks biti barem 100 dolara skuplji od prethodne generacije.

Međutim, prema najnovijem izveštaju kompanije "TrendForce", korisnici koji žele da kupe standardni Ajfon 15 Pro mogu da odahnu. Evo detalja…

Stigao je novi izveštaj koji je bio ohrabrujuć i zbunjujuć istovremeno, prenose IT VESTI. Tu se navodi da će Ajfon 15 Pro i dalje imati početnu cenu od 999 dolara u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izveštaj, objavljen 8. septembra 2023. godine, takođe predviđa da će cena Ajfona 15 Pro Maks porasti za 100 dolara, počevši od 1.199 dolara.

Za Ajfon 15 Pro se očekuje da ima OLED ekran od 6,1 inča, trostruki sistem kamera na poleđini i novi A17 Bionic čip. Takođe se očekuje da podržava 8 GB RAM-a i do 1 TB pohrane.

S druge strane, Ajfon 15 Pro Maks bi trebalo da ima OLED ekran od 6,7 inča, četvorostruki sistem kamera na poleđini i isti A17 Bionic čip, kao i manji model.

Takođe se očekuje da podržava 8 GB RAM-a i do 1 TB pohrane. Oba modela biće opremljena sa 8 GB RAM-a, u poređenju sa 6 GB u Ajfon 14 Pro modelima.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>