• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada im ne ide, izvlače "kec u rukavu": Šta poručuje najnoviji tvit Linde Jakarino?

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Platforma ne objavljuje redovno podatke, pa zato nije najjasnije zašto je Jakarino ovaj put otkrila cifru

  • 0
linda jakarino Foto: Pavlo Gonchar / Zuma Press / Profimedia

Više od 10 miliona ljudi prijavilo se na platformu X, nekadašnji Tviter, samo u decembru. Ovu informaciju saopštila je izvršna direktorka platforme Linda Jakarino u najnovijem tvitu.

Ovo dolazi nakon što je kompanija rizikovala gubitak 75 miliona dolara prihoda od oglašavanja do kraja godine jer veliki brendovi pauziraju svoje marketinške kampanje na platformi, navodi Reuters.

Inače, platforma ne objavljuje redovno podatke, pa zato nije najjasnije zašto je Jakarino ovaj put otkrila cifru. Milijarder Ilon Mask i vlasnik Tvitera od oktobra prošle godine (za 44 milijarde dolara), rekao je u julu da sajt ima 540 miliona korisnika mesečno.

Podsetimo, nekoliko kompanija, uključujući Epl, Dizni, Vorner Bros i drugi, pauzirali su u novembru reklamiranje na platformi.

Izveštaj nadzorne grupe Media Matters pronašao je oglase velikih kompanija pored X postova koji podržavaju nacizam. Platforma je podnela tužbu krajem novembra protiv grupe, optužujući je za klevetu.

(Telegraf Biznis)

Video: Koje su ekonomske posledice želje Ilona Maska za slobodom govora: Sve o prodaji Tvitera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>