• 2

Otkrivamo koja sestra Kardašijan je najbogatija, a koja ima "najmanje" miliona na računu

Otkrivamo koja članica Kardašijan porodice je najbogatija

  • 2

Sestre Kardašijan, odnosno celi Kardašijan-Džener klan jedna je od najpoznatijih porodica na svetu, ali retki znaju od čega oni zapravo zarađuju.

Poznato je da su nasledili bogatstvo pokojnog advokata Roberta Kardašijana, ali otkud svi ovi milioni? Je li moguće da su samo od realiti šoua? Deo svakako jeste, ali svaka članica ove porodice se bavi i dodatnim biznisom koji uglavnom imaju veze s društvenim mrežama.

A evo i konačne top liste najbogatijih članica porodice.

1. Kajli Džener - 900 miliona dolara

Kajl Džener

Foto: Tanjug/AP

Najmlađa je i najbogatija. Kajli je nedavno osvanula na naslovnici Forbs magazina kao kaver devojka na temu "Američke milijarderke". Broj posvećen ženama u SAD-u koje su dosegnule svoju prvu zarađenu milijardu krasi 21-godišnjakinja koja je carstvo izgradila na kozmetici.

Doduše, Kajli službeno ima tek 900 miliona dolara, ali šta je tih 100 miliona za nju? Verovatno ih je već zaradila. Navodno po jednoj Instagram objavi može dobiti i do milion dolara.

Većina bogatstva je od njene kozmetičke linije, to čini 800 miliona, a ostatak su sponzorski ugovori, linija odeće koju ima sa sestrom Kendal i zarada od rijalitija.

Forbs takođe piše kako je najmlađa članica klana ujedno i najmlađa milijarderka koja je sama zaradila tu milijardu - i svrgnula s trona osnivača Fejsbuka Marka Zukerberga.

- Dobro došli u eru u kojoj je slava prednost - piše Forbs.

2. Kim Kardašijan Vest - 350 miliona dolara

Kim Kardashian Kardašijan

Foto: Tanjug/AP

Ona je sve pokrenula, ali je ipak ostala iza mlađe sestre Kajli. Voleli je ili mrzeli, činjenica je da je od neugledne prijateljice i asistentkinje Paris Hilton za deset godina dogurala do najpoznatije žene na planeti. Ima nos za posao, a taj nos ju je doveo do rijalitija, vlastite aplikacije, emojdžija, knjige selfieja i titule kraljice društvenih mreža.

Od svega toga, ali i linije kozmetike, ugovora i drugih poslova Kim je zaradila 350 miliona dolara. Forbs kaže da joj je godišnja zarada 80 miliona dolara neto.

3. Kejtlin Džener - 100 miliona dolara

Kejtlin Džener

Foto: Tanjug/AP

Većinu novca Kejtlin je zaradila, naravno, od pojavljivanja u rijalitiju "Keeping Up With the Kardashians", a kasnije i vlastitog "I Am Cait".

I pre svoje tranzicije, kao Brus Džener zarađivala je kao motivacioni govornik i kroz sponzorske ugovore. Iako više nije u dobrim odnosima s ostatkom porodice, Kejtlin dobro stoji financijski i prilično se dobro snašla.

4. Kris Džener - 60 miliona dolara

Kris Džener Kris Jenner

Foto: Profimedia/Backgrid USA

Mastermind svega i najpoznatiji mamadžer na svetu, Kris je od upravljanja životima svoje dece zaradila oko 60 milijuna dolara.

Procena je možda malo podcenjena, s obzirom na to da Kris dobija deo zarade od svake svoje ćerke, ali i sa tih 60 živi i više nego odlično.

5. Kloi Kardašijan - 40 miliona dolara

Kloi Kardasijan

Foto: Dia Dipasupil/Getty Images

Nedavno je prošla kroz krizu sa verenikom Tristanom Tompsonom i postala majka, a Kloi je "vredna" 40 miliona dolara. Uz Kim, Kourtni i mamu Kris ona je izvršna producentkinja njihovog rijalitija, a zarađuje i od svojih rijaliti programa "Kocktails with Khloe" i "Revenge Body" kao i linije odeće "Good American".

6. Kortni Kardašijan - 35 miliona dolara

Kortni Kardašijan

Foto: Profimedia/Mega Agency

Najstarija sestra ne zamara se dodatnim poslovima osim učestvovanja u rijalitiju i sponzorskih ugovora na društvenim mrežama. Njeno bogatstvo se procenjuje na sasvim dovoljnih 35 miliona dolara. Još uvek dovoljno da većinu godine provede na jahtama na Karibima ili Mediteranu.

7. Kendal Džener - 30 miliona dolara

Kendal Džener

Foto: Profimedia/SIPA USA

Mlada Kendal ima tek 22 godine, ali je najplaćeniji model na svetu, a tu je pretekla Žizel Bundšen koja je godinama držala tu titulu. Ima ugovore s Kelvinom Klajnom, Este Lauder, Šanelom, Markom Džejkobsom i Fendijem... Možete negodovati kako su supermodeli nekad bili bolji, ali Kendal trenutno vlada modnom scenom, zajedno sa sestrama Hadid.

8. Rob Kardashian - 10 miliona dolara

Rob Kardašijan, Blek Chyna, Blac Chyna

Foto: Profimedia, Pacific coast news

Najmanje poznati član porodice, uvek u senci svojih sestara i uz pokoji svoj neugodni skandal, Rob ima najmanje novca, ali opet sasvim dovoljno.

Vrednost njegovog bogatstva je 10 miliona dolara, a deo je zaradio kroz rijaliti šou "Rob&Chyna", sa bivšom devojkom Blek Čajnom.

(Telegraf Biznis/100posto.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>