• 0

Šansa za najbrži napredak u karijeri

Izgradite profesionalno samopouzdanje uz online studiranje

  • 0

Fakultet DOBA je jedan od retkih obrazovanih ustanova koji obezbeđuje online studiranje, i na taj način omogućava svojim studentima dostupnost svih 7 dana u nedelji, drugačiji način učenja i savladavanja gradiva i brz napredak u karijeri posle diplome.

- Doba fakultet je međunarodno priznat, moderan fakultet koji nudi akreditovane programe koji su atraktivni i dostupni svim poslovnim ljudima koji žele da spoje porodicu i posao. Nastava se odvija isključivo online gde nema fizičkog kontakta  studenta i profesora. Studije možete pohađati na srpskom jeziku, ukoliko želite. Neki od najtraženijih su tri bachelor programa: Poslovanje; Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću i Poslovanje i menadžment u turizmu, kao i tri master programi: Marketing i prodaja; Međunarodno poslovanje i Menadžment pametnih gradova - izjavila je Jasna Dominko Baloh, direktorka Doba fakulteta.

Kvalitet fakulteta se meri po uspešnosti njegovih diplomaca. Čak 65% diplomaca ostvari napredak u karijeri, za samo 6 meseci nakon diplomiranja. Za  više od 70% studenata iz Srbije, koji žive ili rade u inostranstvu, ovaj fakultet je  jedina prilika da studiraju na svom, srpskom jeziku. Diplomci DOBA fakulteta, stiču Evropsku diplomu sa mogućnošću priznavanja u Srbiji (ENIC/NARIC). Prednosti ovog fakulteta su kvalitet, praktičnost programa sa saradnjom sa preduzećima već tokom studiranja; profesori praktičari iz privrede; celokupna pedagoška, administrativna i tehnička podrška. Online mentori su na raspolaganju studentima 7 dana u nedelji. Cena nostrifikacije je samo 3.500,00 RSD. Zainteresovani studenti koji imaju završenu višu školu imaju mogućnost za upis u treću godinu studija.

Svi zaintersovani koji žele da doprinesu unapređenju karijere i prijave se do 9. septembra, mogu da ostvare popust na upis na studije, a upis na studije traje do 30.septembra.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>