• 1

On ima 24 godine, partija sa Rijanom i Belom Hadid, a upravo je postao milijarder

Erik Ce, koji je nedavno diplomirao na Univerzitetu Pensilvanija pri prestižnoj Vatron školi za finansije, dobio je u utorak 3,88 milijardi dolara u akcijama u kompaniji njegove porodice

  • 1

On ima 24 godine. Ide na žurke sa Rijanom i Belom Hadid i gleda utakmice sa Jao Mingom. I da, ove nedelje je postao milijarder.

Erik Ce, koji je nedavno diplomirao na Univerzitetu Pensilvanija pri prestižnoj Vatron školi za finansije, dobio je u utorak 3,88 milijardi dolara u akcijama u kompaniji njegove porodice.

Njegovi roditelji su izvršni direktori kompanije "Sino Biopharmaceutical Limited", a u utorak su svom sinu dodelili petinu ukupnih akcija, navela je kompanija u saopštenju.

Ce, koji je iz Hongkonga, je najnoviji član "kluba azijskih milijardera", ipak ne želi da učestvuje u rangiranju bogatstava.

 
 
 
View this post on Instagram

🙈#bellahadid #venice #2017 @bellahadid

A post shared by Eric Sy Tse (@erictse0816) on

Dalke, ono što ovaj mladić želi, je da ostane "u senci". Međutim, njegov Instagram profil govori drugačije, te se vidi da se sa poznatim "facama" družio i mnogo pre nego što je zvanično postao milijarder, piše CNN.

Snoubording u Japanu, parasejling na Tajlandu, plivanje sa delfinima na Bahamima, a u pauzama žurke sa Rijanom i Belom Hadid. Život ovog mladića je i te kako uzbudljiv.

To i ne čudi, s obzirom na to koliko je njegova porodica cenjena. Njegov otac Ce Ping prethodno je bio član Kineske narodne političke konsultativne konferencije, najvišeg političkog savetodavnog tela u zemlji. Na 70. godišnjicu osnivanja Narodne Republike Kine, 1. oktobra, prisustvovao je proslavama u Pekingu.

 
 
 
View this post on Instagram

#最萌身高差 #withthegiant #姚明 #YaoMing

A post shared by Eric Sy Tse (@erictse0816) on

U saopštenju kompanije se navodi da su deonice prebačene na mladog Erika kako bi "unapredili upravljanje i nasledstvo porodičnog bogatstva".

Ce je deo novog talasa bogastva u Kini. Lista bogatih koja je objavljena ovog meseca pokazala je da, iako je kinesko bogatstvo koncentrisano u rukama tehnoloških preduzetnika, farmaceutski moćnici, poput onih u Ceovoj porodici, izbijaju na površonu. Upravo oni čine 8 odsto liste bogatih u Kini, dvostruko više nego pre 10 godina. Takođe, prvi put je broj bogatih Kineza prestigao broj bogatih Amerikanaca.

Video: Da nije možda previše?! Ovako bahata deca bogataša proslavljaju Božić

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke