• 3

Manja Grčić poslovno i emotivno: Trnovit put iz zaraćenog Sarajeva do vrha medijske scene u Srbiji

Njeno ime odzvanja srpskim medijskim nebom već skoro 20 godina, nekad je to bilo iz senke, a sada i ispred kamere nove televizije

  • 3

Ukoliko radite u medijima, ili u nekoj drugoj javnoj sferi, ime Manja Grčić teško da može da vam promakne. Slušate o njoj kao o ženi iz senke koja drži konce u svojim rukama i bez čijeg odobrenja se ne kreće u realizaciju bilo kog projekta.

Bila je zamenik direktora Foks televizije, generalna direktorka televizije B92, kao i korporativna direktorka "Antena grupe" (Prva, B92, Prva Tv Crna Gora, Play radio), a nedavno da se upustila u novu avanturu: pokretanje televizije K1, sa dugogodišnjim prijateljem Željkom Joksimovićem. 

Ipak, širokim narodnim masama njeno ime, ali i lik postali su poznati tek pre mesec dana, kada je odlučila da stane ispred kamera televizije K1 u ulozi voditeljke jutarnjeg programa.

Ekipa Telegrafa odlučila je da poseti Manju na njenom novom radnom mestu, u ranim jutarnjim satima i ispita kako se oseća u ovoj ulozi.

Saznali smo zašto je tek sad odlučila da se pojavi pred kamerama, da li ima tremu i kako je biti uspešna žena u muškom svetu. Više o njenom poslovnom putu i karijeri saznajte u videu na početku teksta. 

Takođe, Manja nam je otvorila dušu o svom životu: kako se borila za svoje mesto pod zvezdama od deteta iz mešovitog braka, izbeglog sa porodicom iz Sarajeva, do jednog od najvećih medijskih imena na Balkanu. Kako je izgledao trnovit put neprestanih selidba zbog očevog posla i kako se, kao devojčica kadnidovala za predsednicu škole na Šri Lanci. Više o njenom životu saznajte u videu ispod. 

(I. Nedić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>