• 2

Zaradio je bogatstvo na račun žurki i druženja uživo: Kako "Kralj Instagrama" posluje u doba korone?

Prema podacima iz 2020, Den Bilzerijan ima neto bogatstvo od oko 200 miliona dolara

  • 2
Dan Bilzerian

Foto: Instagram/danbilzerian

Pre nego što se veći deo sveta zatvorio u karantin prošle godine, Den Bilzerijan (40) priredio je svoju poslednju popularnu zabavu. Bilo je to uoči Dana zaljubljenih 2020, kada je preduzetnik i "Kralj Instagrama" (kako ga nazivaju) ugostio čak 2.700 ljudi u svojoj vili u Los Anđelesu.

Na aktuelnoj društvenoj mreži on ima više od 32 miliona pratilaca, a žurke koje organizuje, ili bolje rečeno - koje je organizovao, poznate su po tome što su pravi spektakl. Sudeći po postovima na profilu danbilzerian, možete zaključiti o čemu govorimo.

Ipak, šta se dešavalo sa ovim parti-manijakom u proteklom periodu, budući da su stroge korona mere u suprotnosti sa ovakvim tipom žurki, tačnije, sa bilo kakvim većim okupljanjem. Treba pomenuti da je Bilzerijan izgradio reputaciju, ali i bogatstvo na osnovu žurki i takvog načina života.

Sve to mu je omogućilo da lansira premium votku koja sadrži alkalnu vodu, a koja se danas, poput nekih drugih stvari iza kojih stoji Bilzerijan - šumeće kugle za kupanje i igračke za pse - prodaje pod imenom Ignite.

Kako piše Blumberg, fotografije koje su ovom Amerikancu i amaterskom poker igraču najviše pomogle da se "probije", jesu one u kojima pozira u donjem vešu ili sa mnogo žena oko sebe. Ti prizori su mu u prošlosti donosili mnogo novca, a onda je sve stalo u martu 2020, jer Bilzerijan nije tako često pravio "nove uspomene".

Na Instagramu se čak i našalio kako je izgledala njegova 2019, a kako 2020. godina.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian)

 

Ovaj influenser u 2021. više želi da se posveti svom biznisu "na mreži", a kako masovne žurke neće biti moguće još neko vreme, Bilzerijan može da računa na svoju mineralnu vodu i energetske napitke Ignite.

Oni koji se razumeju u biznis, kažu da je popularni preduzetnik "marketinški genije", ali i da treba da obrati pažnju na neke stvari u poslovanju, kako na kraju ne bi imao znatno veće rashode nego prihode. Bilzerijan je, između ostalog, poznat i po tome što ulaže u kanabis.

Sve u svemu, kako je Blumberg pisao, "događa se neprestano zamagljivanje linije između njegovih ličnih, i korporativnih troškova". Bilzerijan je navikao da izdvaja enormne sume novca na svoj životni stil - žurke. Nedostatak istih bi, sada, možda mogao da mu sačuva dolare u džepu.

Prema podacima iz 2020, Den Bilzerijan ima neto bogatstvo od oko 200 miliona dolara.

Video: Golub od milion evra: Evo kako zaboravljeni hobi i u Srbiji može da donese mnogo para

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balkanski spijun

    1. januar 2021 | 22:48

    ljudi padate na jeftine fore ! iza ovog klovna je americka vlada koja preko njega reklamira najvise oruzje ;) Sav taj raskos ,zene i bacanje para je namesten da bi ubedio druge da je americki san stvaran !!!! usput lik je odvratan hahah

  • JA

    1. januar 2021 | 17:27

    U velikim je dugovima a trosi firmine pare za provod. 😄

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>