• 0

NIS pokreće peti ciklus studentske prakse "NIS Calling“

Praksa počinje 1. novembra, a otvoreno je 25 pozicija

  • 0
kompanija nis

Foto: NIS

Osluškujući potrebe mladih generacija, kompanija NIS će drugi put ove godine realizovati program "NIS Calling“ u okviru kog studenti odabranih fakulteta mogu steći praksu iz različitih oblasti poslovanja naftne industrije i tako dobiti šansu da prve profesionalne korake načine u NIS-u, jednom od najvećih energetskih sistema u regionu. Posebna pogodnost programa je što odabrani kandidati mogu obaviti 320 sati prakse tokom tri meseca i uskladiti ih sa obavezama na fakultetu.

Zainteresovani za peti ciklus programa "NIS Calling“ mogu se prijaviti od 1. do 21. septembra na linku: https://posao.nis.rs/prijava/nis-calling-praksa-5

Praksa počinje 1. novembra, a otvoreno je 25 pozicija i to za studente sledećih fakulteta: Rudarsko-geološki, Mašinski, Građevinski, Elektrotehnički, Ekonomski, Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Tehnološko-metalurški, Saobraćajni, Prirodno-matematički, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet bezbednosti.

Program je namenjen studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent), kao i državljanima Srbije koji studiraju u inostranstvu. Svi kandidati mogu da konkurišu tokom različitih sezona u godini, u skladu sa traženim pozicijama. Svaki polaznik dobija svog mentora koji prati njegov razvoj i pruža mu podršku tokom realizacije zadataka i adaptacije na novu poslovnu sredinu. Pored praktičnog angažovanja, studenti dobijaju priliku i da se dodatno obrazuju u okviru Korporativnog univerziteta kompanije NIS, čiji su gostujući predavači najugledniji stručnjaci iz zemlje i sveta.

Učesnicima NIS pokriva troškove prevoza i ishrane u okviru kompanijskih restorana. Više informacija na https://www.nis.eu/nis-calling/

U prethodne četiri sezone, priliku da uči i dodatno se obrazuje kroz program "NIS Calling“ dobilo je 100 polaznika, od kojih je 20 ostalo da radi u NIS-u. Kao kompanija koja veruje da njen budući uspeh počinje dolaskom svakog novog kolege, NIS će i u narednom periodu izlaziti u susret potrebama mladih generacija i pružati im priliku da karijeru započnu u kompaniji.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>