Ako znate ovaj "zanat", beogradski restorani nude platu od 180.000 dinara: Potražnja sve veća

Znate li da je tradicionalno japansko jelo jedan od onih specijaliteta za koje se ljudi najteže odlučuju da probaju?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zoro osvetnik
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mirjana

    01. februar 2022 | 23:54

    Majstor za ovo jelo se skoluje 5god. Boze pomozi ko je ovdje glup!

  • Ana

    01. februar 2022 | 20:11

    Pravi susi majstor se skoluje po 5g za to, ta plata je mozda za neke priucene.

  • Nisam majstor

    01. februar 2022 | 16:42

    Ali pazi tekst kod nas se placa od 120.000-180.000 a u Dubrovniku i preko 2500€ 🙈😂😂😂😂 Sto znaci kod nas te placajuax 1500€ Pa ljudi pre bih radila u Dubrovniku, nego ovde a hoce gazde vrhunski susi... E pa sto bi Dara rekla "Puno kosta!"