• 0

Kako pametno investirati novac?

Svaki čovek koji želi nešto više od života kontinuirano traži nove načine da sebi obezbedi prosperitetnu budućnost

  • 0
COTRUGLI Business School Foto: COTRUGLI Business School

Da bi to i ostvario apsolutno je neophodno da pojedinac stalno radi na sebi, a posebno u vremenu učestalih promena i dinamičnih okruženja. Pandemija COVID-19, kao i sve lančane promene koje su se njenom pojavom desile, a koje su se u najvećoj meri odrazile na obrazovanje i poslovanje, zatim ubrzana digitalizacija, procesi su koji nas podsećaju da i naizgled stabilne stvari jako brzo mogu izgubiti tlo pod nogama i ugroziti našu održivost, investicije i prihode.

Takvo vreme zahteva od nas izuzetnu fleksibilnost, ali i otvorenost ka novim pristupima i znanjima. Edukacija postaje ključna, jer se procesi dešavaju jako brzo, a nova znanja dolaze i pre nego prethodna stignu da se primene. Prilika ima puno, ali doneti dobre odluke, čini se da nikad nije bilo teže.

Ipak, postoji jedno pravilo koje je univerzalno za svako vreme, a to je da novac ukoliko se ne investira gubi na svojoj vrednosti. Oslanjajući se na princip investiranja zasnovanog na vrednosti i uz kvalitetnu primenu naučenog za analizu, bitno je da na kraju ostvarimo više nego što smo inicijalno uložili. Upravo jedna takva investicija je investicija u Executive MBA u COTRUGLI Business School, koji predstavlja vodeći program za poslovnu edukaciju i usavršavanje širom sveta i koji je međunarodno akreditovan od strane Assocation of MBAs (AMBA).

Ovaj jedistveni Executive MBA program, pored toga što nudi primenljiva znanja koja su u skladu sa svim promenama u modernim ekonomijama i najbolje predavače iz celog sveta, omogućava i najširu poslovnu platformu za dalja napredovanja u karijeri. Uz njega imate jedistvenu priliku da učite od najboljih, da budete u društvu najboljih i prisvojite najbolja znanja za sebe.

COTRUGLI Business School okuplja više od 2,300 alumnista koji predstavljaju poslovni vrh regiona, bilo da je reč o top menadžment kadrovima velikih internacionalnih i regionalnih kompanija, bilo da je reč o upešnim preduzetnicima iz najrazličitijih industrija. Statistike pokazuju da je više od 75% alumnista nakon završenog Executive MBA programa ostvarilo napredak u karijeri, dok je 64% njih povećalo svoje prihode nakon završenih studija.

Zato je sada vreme za tebe i tvoje jedino sigurno ulaganje – ulaganje u sopstveno obrazovanje. Iskoristi jedinstvenu priliku da napreduješ u karijeri i priključi se COTRUGLI biznis zajedinci! Prijave za novu generaciju Executive MBA programa traju do 15. marta 2022. godine. Saznajte više.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>