• 6

O njoj se trenutno priča: Radila je za nekoliko stotina evra, a sada ima milione

Kako je Georgina Rodrigez za samo nekoliko godina svoj život promenila iz korena?

  • 6
Georgina Rodriguez, Georgina Rodrigez Foto: Profimedia/Kazuko Wakayama

Uveliko se polemiše o novom rijaliti programu "I Am Georgina", koji se prikazuje na Netflixu, i koji je preko noći podelio publiku: za neupućene, reč je o nekoj vrsti dokumentarca Georgine Rodrigez, partnerke slavnog fudbalera Kristijana Ronalda.

Među raznim komentarima mogli smo pročitati kako je "profitirala" zahvaljujući Portugalcu, te kako je ovaj rijaliti "plitak i bajkovit". Da li se ovakve priče, zaista, dešavaju u realnom životu?

Naime, Georgina je rođena 1994. godine u Buenos Ajresu, ali je odrasla u Španiji. Kada se priča i piše o njoj, uglavnom se naglašava da je odrasla u siromaštvu, te da je mudro "upecala" Ronalda. Život joj, svakako, nije bio lak, s obzirom na to da je odrasla samo s majkom, bez oca koji je bio na ivici zakona.

Lepa Španjolka bavila se plesom i manekenstvom, jedno vreme je radila kao konobarica, i kao dadilja u engleskom gradu Bristol, za oko 125 funti ili nepunih 150 evra nedeljno, prema pisanju Daily Mail-a.

Sada ima nekih 10 miliona dolara neto vrednosti, i godišnji prihod od 1,8 miliona dolara.

Možda o Georgininoj karijeri ne možemo da pričamo kao o preterano uspešnoj, ili možemo da postavljamo pitanje da li ona, uopšte, postoji, ali i ovde zapažamo jedan fenomen: zanimljivo je to da je Rodrigezova, udajom za Ronalda ili ne, postala zvezda Instagrama, koji joj donosi ogroman novac.

Dakle, ona nije ni približno bogata kao njen partner, koji prema procenama imati neto bogatstvo od 490 miliona dolara u 2022, ali zasigurno jeste bogata - i to zbog svojih postova, reklama, uticaja na mreži.

Mnogi su skeptični prema današnjim, modernim zanimanjima, uz opasku da to i "nisu zanimanja", ali bilo kako bilo: rijaliti i mreže postali su isplativ izvor prihoda za mnoge muškarce, žene, modele, influensere, blogere i sve druge, danas aktuelne titule.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ipak, posebno je zanimljivo to kako je Georgina upoznala slavnog Portugalca.

Upoznala je fudbalera dok je radila kao asistent pri kupovini, u Guči radnji u Milanu. Ironično ili ne, danas za mnoge živi "život iz bajke", obučena u isti taj Guči.

U međuvremenu, jedan izvor iz sveta mode je rekao: "Nemojte se iznenaditi ako vidite Georginu u Vogu u nekom trenutku sledeće godine. Ona je prelepa, ima odličnu priču da ispriča i, više od svega, ona je neko o kome ljudi zaista počinju da pričaju", preneo je Daily Mail u decembru 2021.

Bilo kako bilo, ima li Georgina zaista pravu karijeru ili ne, trenutno se bavi poslom od kojeg može dobro da živi. Možda ne bi imala takav vozni park, vile i jahte, ali je uspela da zaradi bogatstvo upravo preko interneta, mreža i pratilaca. Na Instagramu je prati više od 30 miliona ljudi.

Video: Nemanja je za samo dve godine postao preduzetnik, a nekada je bio konobar

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G

    6. februar 2022 | 10:37

    Gledam je i mogu reci da je sasvim obična majka žena koja je pored svoje dece i koja naravno normalna prirodna,kad pogledam ove naše koje su žene naših fudbalera Georgina je Boginja za njih,pre svega dobar čovek ima sasvim normalne ljude oko sebe ,nije iskvarena i nije našla svog muža na splavu izoperisana itd itd kao što naše idu sa namerom u lov,

  • Slađana

    6. februar 2022 | 17:46

    Ona je rob egocentricnog manijaka. Za veliki novac. Nema tog novca koji vredi takvog zivota. Za koju godinu ce se jadati kako je morala to i to, kako je patila i bila bez slobode, a sama ovo bira.. Bas kao i svaka druga sponzorusa. Na stranu koliko je antipatican ovaj lik. Meni je to bolesno, a moja sloboda nema cenu

  • Перагеније

    6. februar 2022 | 15:34

    Што би рекло моје кумче, "ја ћу да завршим студије, а онда ћу да се богато удам...".

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>