• 1

Srpska avio-kompanija zapošljava posle dve godine: "Očekuje nas uzbudljiva i izazovna letnja sezona"

Kandidati će proći kroz niz testova i vežbi, kreiranih da se zadovolje najviši standardi rada

  • 1
Air Serbia Air Serbia

Er Srbija ovog vikenda organizuje događaj u okviru selekcije za zapošljavanje novih članova kabinske posade (Assessment day), prvi put posle dve godine pauze.

Srpska nacionalna avio-kompanija će izabrane kandidate okupiti u zgradi Saobraćaja Er Srbije na aerodromu u Beogradu. Na konkurs za prijem novih članova kabinskog osoblja, koji je bio otvoren od 18. marta do 2. aprila, prijavilo se više od 200 kandidata.

- Drago nam je što smo nakon pauze od dve godine, uslovljene pandemijom i radom u otežanim okolnostima, sada u prilici da ponovo organizujemo konkurs i sa velikim zadovoljstvom dočekujemo kandidate - izjavila je Milica Netković, direktor za ljudske resurse u Er Srbiji i dodala:

"Posebno nas raduje veliko interesovanje mladih da postanu članovi našeg zaista izuzetnog tima kabinskog osoblja i budu ponosni ambasadori brenda nacionalne avio-kompanije. Očekuje nas uzbudljiva i izazovna letnja sezona, veliki broj letova i destinacija, pa upravo iz tog razloga otvaramo vrata novim kolegama, kako bismo svi zajedno doprineli ostvarivanju planiranih ciljeva i putnicima pružili uslugu najvišeg kvaliteta".

Kandidati će proći kroz niz testova i vežbi, kreiranih da se zadovolje najviši standardi rada, neophodni za obavljanje posla kabinskog osoblja avio-kompanija. Kriterijumi za procenu kandidata tiču se nivoa znanja engleskog jezika, spremnosti da pruže pomoć putniku, stepena motivacije i želje da postanu deo tima nacionalne avio-kompanije i putnicima pružaju vrhunsku uslugu.

Izabrani kandidati će imati priliku da se sastanu sa stručnjacima za zapošljavanje Er Srbije, razgovaraju o svojim profesionalnim interesovanjima, upoznaju se sa dinamikom rada i

saznaju više o prednostima programa obuke na radnom mestu koji nacionalni avio-prevoznik nudi svim članovima svog tima kabinskog osoblja.

Stjuardesa, avion Foto: Pixabay

Konkurs se organizuje po dvanaesti put od 2013. godine, uključujući i događaje održane u

Banjaluci, Podgorici i dva puta u Nišu. Er Srbija je prethodni konkurs za prijem članova kabinske posade organizovala u februaru 2020. godine, neposredno pre izbijanja globalne pandemije.

Video: Opet traže stjuardese, a ovo su uslovi za zaposlenje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    11. april 2022 | 15:44

    Najlepsi posao za mlade devojke. Zahvaljujem na tom iskustvu koje sam imala u mladosti

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>