Lara (22) je top barmen na Jadranu: Otkriva nam kako je raditi u Mišlenovom restoranu

Na ovom putovanju smo upoznali brojne čari Kvarnerskog zaliva, dok smo neke vešto "sačuvali" za naredni period, kako bismo imali razlog da se vratimo divnoj jadranskoj zelenoj oazi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika luka12321
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • luka12321

    22. jun 2022 | 10:12

    ajmo svi u uslugu i da uzivamo kad vidimo kako drugi uzivaju

  • Šanker 74

    20. jun 2022 | 01:08

    Bravo "mala" Lara

  • Bata

    19. jun 2022 | 20:47

    Šta ima tu posebno ja idem kod vulkanizer a prodaje miselinove gume. Ništa posebno kažu radnici. A mogu tek da zamislim ovaj restoran bolje joj je da pravi pljeskavice kod z stanice