• 15

Ivice, Srbija ti se divi: Kuvarici za 10 godina rada poklonio mašinu na 4 točka, slika rasplakala sve

Jovana je nedavno položila vožnju, a njen poslodavac je našao i više nego lep način da je iznenadi

  • 15
poklon auto Foto: shutterstock.com

Celo Vranje od juče bruji o potezu jednog vlasnika restorana, koji je odlučio da obraduje svoju godinama odanu radnicu.

Nekada je to možda bila češća pojava, ali danas zaista retko viđamo gazde "široke ruke", koji znaju da nagrade svoje zaposlene za jubileje rada, odanost firmi, njihovim doprinosima i tome slično.

Telegraf Biznis je nedavno pisao o tome kako je Gradimir iz Leskovca častio radnika za rođendan putovanjem u Pariz, a sada imamo još jednu zanimljivu i inspirativnu priču s juga zemlje.

Naime, ugostitelj Ivica Cvetković je obradovao kuvaricu zaposlenu u restoranu čiji je vlasnik, Jovanu Janković, time što joj je poklonio ni manje ni više nego - automobil.

"Za 10 godina napornog, ali pre svega lepog rada, za tvoju vernost, odanost, predanost poslu, koje si ostvarila radeći u Gradskoj Meani, tebi na dar kao znak pažnje! U zdravlje vozila", napisao je Cvetković na Fejsbuku.

Vranjanac kaže da je ovo "malo iznenađenje" planirao duže vreme, jer je Jovana nedavno položila vozački ispit. Ipak, mi ne bismo rekli da je iznenađenje malo. Naprotiv, Jovana je bila toliko ganuta da nije mogla da sakrije suze.

"Danas su odani i vredni radnici prava retkost, Jovana nije samo zaposlena kod nas, ona je prijatelj i saradnik koji je vrlo bitan šraf u našem poslovanju, tako da je ovo najmanje što smo mogli da uradimo, da je obradujemo za prvu deceniju rada", kaže Cvetković.

Pohvale na račun njegovog gesta svakako nisu izostale. "To se zove poštovanje radnika", jedan je u nizu komentara.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    9. novembar 2022 | 12:37

    To je poslodavac a ne gazda. Kerovi rade za gazde a radnici za poslodavce. Ovo je bukvalno jedan u milion privatnika u Srbiji koji na ovaj način poštuje radnika ko mu donosi zaradu. Ja za 15 godina rada u privatnoj firmi nisam dobio žvaku preko plate več samo ono što sam odradio. Čist račun duga ljubav. Ali kad budem napustio firmu a to će biti vrlo brzo neću se okrenuti ni na sekund niti žaliti a poslodavac iz teksta je dobio poštovanje od svoje radnice za ceo život.

  • Jagodinac

    9. novembar 2022 | 12:33

    Svaka cast, sve pohvale za gospodina, da se ugledaju i ostale gazde, da cene radnike!

  • Nebojsa

    9. novembar 2022 | 12:30

    Svaka cast vlasniku restorana,da su mnogi takvi ....

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>