Ili, dok je 50% stanovnistva gladno i zavidno, bice ovakvih komentara. Ne branim nikoga, ali po meni pre je curan onaj koji nije sposoban da zaradi za przenice od 700 rsd nego onaj ko je sposoban da zaradi. Danas coveka da bude srsmota da kupi cokoladu u prodavnici.... Svako ima izbor gde ce da se hrani.
I kad bi plate bile prosek 1000€ opet bi našli zamerke, moja rođaka išla u švapsku dobije stan, hranu, plata 900 € (pomoćni radnik u kuhinji) nema baš radno vreme kao i ovde raspadne se od posla i zaključi da je bolje da radi kod nas u nekoj nemačkoj firmi (prosek plata 80000 din) nego da ide preko
Pedja pije pivo ispred dragstora i masta o tome da se hrani u skupstinskom restoranu i (ne) radi u javnom sektoru. Ne smetaju mu zlatne przenice u USA od 7000$, a u Srbiji 6 eur za przenice je poput samara. Naucen je da ne trazi puno, da ne radi nista, da ne stice nova znanja i ocekuje da mu drzava pruzi sve sto nije sposoban sam da obezbedi. Pedja je zlatni prosek danasnje Srbije.
Učlanili se polupismeni džiberani u SNS, prodali svoje njive i livade, kupili u Beogradu diplome, poslove i stanove i odjednom svi postaše veliki menadžeri, filozofi i stručnjaci.
U selu im je bio blam da jedu prženice svaki dan, a u Beogradu se šepure i te iste prženice plaćaju po nerealnim cenama, pa se još čude normalnim ljudima na komentarima, da je to ZAISTA umočen bajat hleb u umućeno jaje i takav ispržen.
Daleko je Srbija od civilizovanog sveta.
Pokondirene tikve šefuju, a normalan svet se ismeva.
Godinama sam radio na Zapadu kao profesionalni kuvar i debelo bio plaćen za taj posao.
U Srbiji, plate za taj posao su ispod svakog dostojanstva jer je logika, da uvek može biti i gore.
E, pa može i bolje jer te na Zapadu poslodavac ceni, ukoliko vrediš, a ovde si rob za male pare.
Pomenute plate su jad i beda za taj posao!
Srb
Dobrog kuvara za topla jela neće naći bez 1500-2000€.
Podelite komentar
Милош
И то што траже 9 људи само говори о томе да или послодавац те обећане плате не исплаћује по договору или је нека болесна фирма у питању 😉
Podelite komentar
Милош
Али оглас топли кувар и хладни кувар 😂😂😂
Podelite komentar
Gordana
U Srbiji cim malo radis odmah si rob,vrlo lako smo prihvatili preporuku da trazimo dobru platu i sva prava radnika a da malo radimo.
Podelite komentar
MILE
Covece, dve kriske starog hleba potopljene u jedno umuceno jaje... 1400 dinara. Dok ima curana bice i podvaraka.
Podelite komentar
Aleksandae
@MILE
Ili, dok je 50% stanovnistva gladno i zavidno, bice ovakvih komentara. Ne branim nikoga, ali po meni pre je curan onaj koji nije sposoban da zaradi za przenice od 700 rsd nego onaj ko je sposoban da zaradi. Danas coveka da bude srsmota da kupi cokoladu u prodavnici.... Svako ima izbor gde ce da se hrani.
Podelite komentar
Mihajlo
Rad u kuhinji restorana je izuzetno stresan posao. Pricamo o kuvarima. Jos ako je gazda gonic robova...
Podelite komentar
Mixx
Sef Sale haha 🤣🤣🪗🪗🪗
Podelite komentar
Вук
Како бацамо паре, ал тешко нам је?!
Podelite komentar
581
I kad bi plate bile prosek 1000€ opet bi našli zamerke, moja rođaka išla u švapsku dobije stan, hranu, plata 900 € (pomoćni radnik u kuhinji) nema baš radno vreme kao i ovde raspadne se od posla i zaključi da je bolje da radi kod nas u nekoj nemačkoj firmi (prosek plata 80000 din) nego da ide preko
Podelite komentar
Lord
@581
Prvo,laze da radi za 900 evra,a drugo,vidim da joj je sve placeno,znaci cista lova ostaje!
Podelite komentar
Br
@581
Sigurno kod naših radi u Njemačkoj.
Podelite komentar
Ana
U kafani u Skadarliji su mi pre desetak godina nudili bedne pare da se radi od 15h do 3h ujutru (pom. radnik), izdržala dva dana i pobegla.
Podelite komentar
Rt
Ali zato se radi vikendima do ponoći.
Podelite komentar
Zoran
@Rt
Slazem se . Svaki vikend radni svaki praznik radni radno vreme dok ima posla. Tako za ovaj posao malo je i dupla plata od ove koje je naveo.
Podelite komentar
Dragan
@Rt
Da, bolje sedi kuci i pisi komentare
Podelite komentar
Pedja
@Rt
Da cuti kao ti i radi kao rob?
Podelite komentar
Aleksandar
@Rt
Pedja pije pivo ispred dragstora i masta o tome da se hrani u skupstinskom restoranu i (ne) radi u javnom sektoru. Ne smetaju mu zlatne przenice u USA od 7000$, a u Srbiji 6 eur za przenice je poput samara. Naucen je da ne trazi puno, da ne radi nista, da ne stice nova znanja i ocekuje da mu drzava pruzi sve sto nije sposoban sam da obezbedi. Pedja je zlatni prosek danasnje Srbije.
Podelite komentar
Varjača
@Rt
Učlanili se polupismeni džiberani u SNS, prodali svoje njive i livade, kupili u Beogradu diplome, poslove i stanove i odjednom svi postaše veliki menadžeri, filozofi i stručnjaci. U selu im je bio blam da jedu prženice svaki dan, a u Beogradu se šepure i te iste prženice plaćaju po nerealnim cenama, pa se još čude normalnim ljudima na komentarima, da je to ZAISTA umočen bajat hleb u umućeno jaje i takav ispržen. Daleko je Srbija od civilizovanog sveta. Pokondirene tikve šefuju, a normalan svet se ismeva. Godinama sam radio na Zapadu kao profesionalni kuvar i debelo bio plaćen za taj posao. U Srbiji, plate za taj posao su ispod svakog dostojanstva jer je logika, da uvek može biti i gore. E, pa može i bolje jer te na Zapadu poslodavac ceni, ukoliko vrediš, a ovde si rob za male pare. Pomenute plate su jad i beda za taj posao!
Podelite komentar