• 3

Želite li raditi na moru u Istri? Plava Laguna vas čeka!

Plava Laguna, hotelijerska kompanija iz Istre nudi zaposlenje na moru tokom turističke sezone, uz plaćen smeštaj i hranu

  • 3
Plava laguna zapošljavanje Foto: Promo

U 2022. godini zaposlenici Plave Lagune koji su odradili maksimalan broj radnih sati u sezoni, dobili su 1800 evra dodatnih stimulacija i nagrada, uz ranije ugovorenu platu.

Želite li da radite na severozapadnoj obali Istre, da provedete leto na moru, uz rad na kojem dobro zarađujete, uz niz beneficija koje uključuju i bonuse te božićni bonus, posete različitim letnjim festivalima i sportskim eventima, onda je ponuda Plave Lagune za vas.

U Plavoj Laguni tokom proteklih nekoliko godina radilo je više od dve hiljade ljudi iz regije, a s obzirom da traži veliki broj sezonskih radnika, i ove godine se možete prijaviti za mesto konobara, servira, sobarice, kućnog majstora, kuvara, pomoćnog kuvara, recepcionera ili portira te vrtlara ili pak redara na bazenu.

Same plate su drugačije za svako zanimanje, ali samostalan konobar, kuvar ili recepcioner s iskustvom imaju od hiljadu evra na više mesečnu platu. Osim osnovne plate, Plava Laguna nudi i nagrade za uspešne rezultate, koje su ove godine iznosile 830 evra, kao i bonus koji dobijaju svi radnici koji su u Plavoj Laguni radili najmanje dva meseca u godini proporcionalno odrađenim satima.

Plava laguna zapošljavanje Foto: Promo

Plava Laguna u svom portfelju ima 20 hotela, 9 kampova i 10 apartmanskih naselja u Poreču i Umagu. Za svoje sezonske radnike Plava Laguna nudi besplatan smeštaj tik uz mesto rada, na samoj morskoj obali te prehranu, koje osigurava kompanija o svom trošku.

Osim ovih uslova, Plava Laguna brine se i o svim potrebnim administrativnim papirima za dobijanje radnih dozvola i legalan rad u Hrvatskoj, uz povratak novca za trošak dolaska do destinacije rada, lekarski pregled i sanitarnu knjižicu.

Traže se motivisani kandidati, koji ne moraju imati kao uslov formalno obrazovanje, nego samo volju za radom. Postoje i mogućnosti napredovanja u kompaniji, pa i dobijanje trajnih ugovora, kao i edukacije i programi razvoja kao što su učenje stranih jezika, učenje kroz kuvarsku ili konobarsku akademiju i slično.

-Najviše smo u potrazi za kuharima, pomoćnim kuharima i mesarima, konobarima, servirima, sobaricama, recepcionerima i portirima, ali i vrtlarima i radnicima u praonici rublja. Potrebni su i radnici za tehničku službu, kao što su to električari, vodoinstalateri i kućni majstori za koje ipak tražimo i formalno obrazovanje - naglašavaju iz Plave Lagune.

Plava Laguna već više od 65 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. U svojim hotelima, resortima i kampovima zapošljavaju 1500 stalnih radnika i 1500 sezonskih radnika različitih zanimanja.

Za više informacija: https://www.facebook.com/sezonski.posao.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    24. januar 2023 | 07:17

    Nek' oni rade...

  • Danijela lilic

    13. februar 2024 | 10:38

    Radila sam u umag u sezonu servirka . Pre rata. Hotel kristal , hotel sipar u robnu kucu servirka samo posluzivanje itd .

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>