Karijera Komentari na "Kako je raditi u najboljim svetskim kuhinjama?" - Telegraf Biznis "Ratno stanje" u najelitnijim restoranima: Kuvari dobijaju opekotine, trpe nasilje, ali ne kukaju 23/01/23 | 16:10 ‹ Pročitajte ceo tekst
A. P
Pored tolikog rada u kuhinji, odgovornosti u spremanju jela, kulinari se nevide a konobari dobijaju napojnicu.
Podelite komentar
J. J
@A. P
Na zapadu kuvari-pravi kuvari - imaju jaaako ozbiljne plate i o takvim stvarima ne razmišljaju. U Srbiji je sve uz pomoć štapa i kanapa i većina restorana su u stvari pečenjare,ali i takvi imaju dosta veće plate od konobara.
Podelite komentar
Rade
@A. P
Zato sam i promenio zanimanje pre 25 godina. Kreativan,tezak i nazalost necenjen posao svugde u svetu.
Podelite komentar