"Ratno stanje" u najelitnijim restoranima: Kuvari dobijaju opekotine, trpe nasilje, ali ne kukaju

Studija takođe otkriva da mnogi kuvari i dalje vide bol kao "medalju časti"

Komentari

  • A. P

    23. januar 2023 | 18:14

    Pored tolikog rada u kuhinji, odgovornosti u spremanju jela, kulinari se nevide a konobari dobijaju napojnicu.

    • 23. januar 2023 | 19:34

      J. J

      @A. P

      Na zapadu kuvari-pravi kuvari - imaju jaaako ozbiljne plate i o takvim stvarima ne razmišljaju. U Srbiji je sve uz pomoć štapa i kanapa i većina restorana su u stvari pečenjare,ali i takvi imaju dosta veće plate od konobara.

    • 24. januar 2023 | 08:08

      Rade

      @A. P

      Zato sam i promenio zanimanje pre 25 godina. Kreativan,tezak i nazalost necenjen posao svugde u svetu.