• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kim Kardašijan zaradila milion dolara govoreći na konferenciji hedž fondova: Očarala i Harvard

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
KIm Kardašijan Foto: AP/Tanjug

Kim Kardašijan je navodno zaradila oko milion dolara govoreći na konferenciji hedž fondova, nekoliko nedelja nakon što je na Harvardu govorila o svojoj privatnoj firmi.

Rijaliti zvezda koja je postala poslovni mogul govorila je na konferenciji iConnections 31. januara o svojoj privatnoj firmi SKKY Partners, koju je pokrenuta u oktobru.

Kardašijan je pokrenula firmu sa bivšim partnerom Čarli grupe Džejem Samonsom, poznatim po ulaganju u Supreme. Njena majka, Kris Džener, takođe je partner.

Kompanija će investirati u potrošačke proizvode, medije, zabavu, ugostiteljstvo i luksuzne brendove. Planiraju da prikupe više od milijardu dolara za svoj debitantski fond.

Izvršni direktor iConnections, platforme koja povezuje alokatore sa menadžerima fondova koji žele da ulažu u preduzeća, nije potvrdio iznos koji je Kardašijan zaradila na događaju, ali je rekao da su mu za pojavljivanje bile potrebne dve sale da bi primile sve ljude koji su želeli da je gledaju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by SKKY Partners (@skkypartners)

SKKY je samo jedan od brendova pod carstvom Kardašijanove vrednim 1,8 milijardi dolara, koje uključuje njenu liniju za negu kože i njenu liniju odeće.

Ona je u januaru na Harvard poslovnoj školi govorila u okviru predavanja „Prelazak dalje od direktnog do potrošača“. Njen brend je korišćen kao studija slučaja.

Video: Ivana Davidović o DISCIPLINI, porodici i planovima za budućnost

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>