• 8
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ne daju mi ni da čistim toalete": Majci sa 800 tetovaža zabranjen i ulazak u kafić, školu njene dece

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Melisa Sloun je prvi put počela da se tetovira sa 20 godina i, kako kaže, "brzo se zaljubila" u tetovaže

  • 8
Melisa Stoun Printskrin: Facebook/Melissa Sloan

Melisa Sloun (46) je u Britaniji poznata kao "mama sa najviše tetovaža", koje prekrivaju celo njeno telo, uključujući lice.

Da ova vrsta umetnosti može da predstavlja ozbiljan životni problem, kada se pretera, dokazuje i činjenica da Velšanka ne može da pronađe posao upravo zbog silnih "radova" na svom telu.

Tekst o ovome prvi je objavio Njujork post, i naveo da šefovi osuđuju njen izgled, budući da Melisino telo krasi 800 tetovaža i po svemu sudeći, nema nameru da tu stane.

Ranije je čistila toalete, ali sada ne može da pronađe novi posao, sličan tome.

- Prijavila sam se za posao čistačice toaleta u mestu gde živim, ali neće da me prihvate zbog tetovaža - priznala je majka dvoje dece za Dejli Star, i dodala:

"Govorili su mi da nikada u životu nisam radila, ali jednom jesam imala posao i nije dugo trajalo.  Da mi neko sutra ponudi posao – prihvatila bih tu ponudu".

Sloan je prvi put počela da se tetovira sa 20 godina i, kako kaže, "brzo se zaljubila" u tetovaže.

Uprkos svojim problemima sa zaposlenjem, Velšanka je rekla za Miror da i dalje radi čak tri nove tetovaže svake nedelje, opisujući sebe kao "zavisnicu".

@thedailystar Meet ‘Britain’s most tattooed mum’ - Melissa Sloan. The mum-of-two has three layers of face ink after getting etched at least three times a week. But her love of ‘DIY’ tattoos has left her barred from pubs in the UK, or so she says. The Daily Star accompanied the Welsh ink-enthusiast to Wetherspoons to see if she could finally get in a pub - and be served…read the full story on our website #tattoos #melissasloan #britainsmosttatooed #tattoolover #dailystar #wetherspoons #wetherspoonschallenge #britishpub #tattootiktok #wetherspoonsreview ♬ Another Level - Oh The Larceny

- Svaki deo kože će biti prekriven, čak i ako poplavim; moje lice već postaje plavo – izgledam kao štrumf - priča dalje ova Velšanka, koja zapravo i nema "prazno" parče kože na telu. U tri navrata je prekrivala stare tetovaže novim, stvarajući višeslojni kolaž preko svog lica.

- Imam tri sloja na licu. Verovatno imam najviše tetovaža na svetu, a ako i ne, onda ću verovatno dosegnuti taj nivo - priča Melisa oduševljeno, iako je svesna da su njene tetovaže na licu ono zbog čega odbija ljude.

Ona je za Miror rekla i da to što ne može da nađe posao - nije jedina poteškoća sa kojom se suočava. Takođe joj je zabranjen ulazak u lokalni pab i školu koju pohađaju njena deca.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    9. jul 2023 | 13:39

    Ali ima nešto i dobro u tome. Odneceš ginisov Rekord kao naj ruznija zena na svetu.

  • Suzana

    9. jul 2023 | 13:34

    Ovo pokazuje da je drustvo u svim sredinama jako konzervativno. Njena radna sposobnost nema nikakve veze sa njenim izgledom. Akcenat treba da bude na necijem radu.

  • Killian

    9. jul 2023 | 14:07

    Ja gotivim tetovaže, ali ovo je odvratno.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>