• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon sticanja diplome brzo do dobro plaćenog posla: Evo nakon kog fakulteta se odmah zaposli 97,75% studenata

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izbor fakulteta na kom ćete nastaviti školovanje nakon završetka srednje škole nije laka odluka

  • 0
Proslava kolege Foto: Shutterstock

U razmatranje treba uzeti da li vidite sebe u profesiji za čiji program aplicirate, da li volite taj posao ali i da li je on dobro plaćen i kakve su mogućnosti za zaposlenje nakon sticanja zvanja diplomiranog u toj oblasti.

Fakultet društvenih nauka u Beogradu (FDN) može se pohvaliti da 97,75% studenata u roku od godinu dana od završetka fakulteta pronađe adekvatno zaposlenje. Pitali smo se u čemu je tajna ovog fakulteta, pa smo odlučili da ih posetimo.

-Nema tajne, samo potpuna posvećenost u radu sa studentima. Studijski programi i predmeti koji se na njima uče koncipirani su tako da edukuju studente u skladu sa savremenim metodama i standardima u obrazovanju. Svim studentima fakulteta obezbeđena je praksa u poznatim kompanijama sa kojima imamo uspešne saradnje, tako da nije čudno što sa fakulteta izlaze potpuno osposobljeni i spremni za zahteve tržišta rada - rekao je dekan Fakulteta društvenih nauka Srđan Žikić.

On je dodao da program mentorstva koji postoji na fakultetu i podrazumeva da se svakom studentu na upisu dodeljuje profesor koji je zadužen da prati njegov napredak, interesovanja i reši svaku nedoumicu dao odlične rezultate.

-Zahvaljujući tom programu uspeli smo da ostvarimo lični pristup prema svakom studentu i konstantno radimo na njihovom karijernom napretku što je i dovelo do visoke stope zaposlenosti onih koji na našem fakultetu steknu zvanje diplomiranog ekonomiste, inženjera informacionih tehnologija ili diplomiranog komunikologa - zaključio je Žikić.

Trenutno je u toku predupis na Fakultetu društvenih nauka za programe Ekonomija, Digitalni mediji i komunikacije i Informacione tehnologije.

Ukoliko želiš da se još za vreme fakulteta oprobaš u poslu za koji se školuješ, a nakon sticanja diplome imaš veliki broj poslovnih ponuda, prijavi se klikom na link i studiraj po specijalnoj ceni koja važi samo još ovog meseca!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>