• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečko sa slike rešio da mu je "dosta svega", počeo da kuje planove zarade i postao milioner: Evo kako je uspeo

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegov pristup poslovanju je specifičan kao i njegov stil života

  • 0

Pieter Levels je započeo svoju karijeru daleko od nomadskog stila života koji će kasnije prigrliti. Sa diplomom iz poslovne administracije i masterom, bio je spreman za uobičajenu korporativnu karijeru. Međutim, Pieter nije bio zadovoljan "lažnim korporativnim stvarima", kako ih on naziva.

Inspiraciju je pronašao u Patricku McKenzieu, koji je zarađivao od malih projekata i to javno delio. Pieter je bio oduševljen idejom da može zarađivati od malih stvari, a istovremeno živeti kao nomad. Njegovo putovanje po različitim kontinentima donelo mu je brojne inspiracije za nove proizvode.

Njegov pristup poslovanju je specifičan kao i njegov stil života. Primenio je "shotgun filozofiju", odlučivši da pokrene 12 startapa u 12 meseci. Tako je brzo testirao ideje i otkrio one koje imaju potencijal. Najuspešniji projekti su mu Remote OK i Nomad List, platforme za pronalazak poslova i mesta za život, koje mu donose preko 2 miliona dolara godišnje prenosi Medium.

Osim ovih projekata, Pieter je nedavno lansirao Photo AI, Avatar AI, i Interior AI, koji su takođe brzo postali popularni. Ovi alati koriste veštačku inteligenciju za različite svrhe, od kreiranja fotografija do dizajniranja enterijera.

Iako vodi nekoliko uspešnih projekata, Pieter radi sa veoma malim timom. Ima samo jednog zaposlenog na pola radnog vremena za podršku korisnicima, moderatora za svoje Slack grupe (koje sada premešta na Telegram), i svog prijatelja Daniela koji mu pomaže sa upravljanjem serverima. Povremeno angažuje slobodne saradnike kada je potrebno, što mu omogućava da održi visoke profitne marže i izbegne komplikacije velikih timova.

Pieter je takođe poznat po tome što javno deli svoje poslovne strategije i put do uspeha, što mu je donelo veliku pažnju i lojalnu publiku. Njegov uspeh je rezultat kombinacije strasti, hrabrosti da bude transparentan, i spremnosti da preuzme rizike na nekonvencionalan način.

(Telegraf Biznis)

Video: Spremao nam je svoja jela u Beogradu: Džek je šef sa Mišelinovom zvezdicom i griluje futoški kupus

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>