• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rome Business School Belgrade organizuje stipendijsko takmičenje: Executive MBA nadohvat ruke

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rukovođeni idejom o unapređenju poslovnog ambijenta, kao i značaju koji kontinuirana edukacija i unapređenje liderskih i menadžerskih veština imaju za dalji razvoj poslovne zajednice, Rome Business School Belgrade (RBS) i ove godine tradicionalno organizuje stipendijsko takmičenje u rešavanju studije slučaja za upis nove generacije Executive MBA programa, koja počinje 01. novembra u Beogradu

  • 0
Rome Business School Belgrade Foto: Promo/ Dušan Minić

Rome Business School Belgrade je opredelila fond u iznosu od 100.000 evra u okviru koga će dodelili više stipendija u iznosu od 75, 50 i 25% vrednosti školarine. Stipendijsko takmičenje će se održati u subotu, 28. septembra, u prostorijama škole u Beogradu, a svi zainteresovani mogu da se detaljnije informišu o kriterijumima, kao i da se najkasnije do 20. septembra prijave za takmičenje putem linka.

Rome Business School Belgrade je međunarodna poslovna škola sa sedištem u Beogradu i pridruženi član Rome Business School u Italiji koja poseduje brojne međunarodno priznate akreditacije i članica je internacionalne mreže Planeta Formación y Universidades. RBS posluje po najvišim profesionalnim standardima i posvećena je edukaciji menadžera i budućih lidera. Executive MBA program u Srbiji obezbeđuje studentima 60 međunarodno priznatih ESPB, kao i dve diplome - diploma Rome Business School iz Italije i diploma Međunarodnog Univerziteta u Valensiji (VIU).

Rome Business School Belgrade Foto: Promo/ Dušan Minić

-Brojne su prednosti koje Executive MBA donosi polaznicima, prevashodno u načinu razmišljanja i sagledavanju biznisa, a posledično preuzimanje većih pozicija i napretku na karijerinoj lestvici. Pored unapređenja znanja i liderskih veština, ključna vrednost koju polaznici dobiju je i umrežavanja sa velikim brojem uspešnih poslovnih ljudi iz različitih industrija koji su već deo ili su na putu da postanu deo naše Alumni grupe, ali i sa renomiranim predavačima iz celog sveta - izjavila je Rajka Šinik Vulić, direktorka Rome Business School Belgrade uz napomenu da je stipendijsko takmičenje dobra prilika da potencijalni kandidati dožive iskustvo Executive MBA programa i upoznaju se sa načinom rada škole, ali i da ostvare finansijske olakšice.

Rome Business School Belgrade Foto: Promo/ Dušan Minić

Ono što RBS takođe, izdvaja na tržištu je i Korporativni savetodavni odbor (Corporate Advisory Board – CAB) sačinjen od eminentnih stručnjaka. Članovi CAB-a su Dragoljub Damljanović, potpredsednik za prodaju digitalnih mreža, Schneider Electric, Jelena Ristić, regionalni direktor Mastercard za tržišta Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Ninko Tešić, generalni direktor Impol Seval valjaonice iz Sevojna, Goran Vasić, izvršni direktor korporativnih poslova, Yettel Serbia i Ivana Višnjić, Junior Partner, Egzakta Advisory.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>