• 3
 ≫ 

Zbog surovosti nekih ljudi, Airbnb će morati da menja neke stvari

 ≫ 

Airbnb je naveo da zarobljene životinje prolaze kroz mučan period treninga kako bi u nekom trenutku mogli da imaju mirnu interakciju sa ljudima

  • 3

Nakon rada sa PETA-om, međunarodna kompanija Airbnb odlučila je da napravi velike promene kada je u pitanju njena politika ponuda. Mere koje će ova kompanija da preduzme u cilju zaštite divljih životinja je da se na njenom sajtu više neće naći ponude koje uključuju jahanje slonova, plivanje sa delfinima i foto-snimanja sa mladuncima tigrova.

Na Airbnb-u je moguće naći različite ture i atrakcije sve zavisi od toga na kojoj se destinaciji nalazite. Te ture dizajnirali su lokalni stručnjaci, ali će sada doći do promena, objavila je PETA.

Kada je reč o slonovima, Airbnb je naveo da zarobljene životinje prolaze kroz mučan period treninga kako bi u nekom trenutku mogli da imaju mirnu interakciju sa ljudima. Obično su ti slonovi vezani i premoreni.

Na poznatim turističkim destinacijama u Indiji i na Tajlandu, odgajivači uzimaju bebe slonove od majki, vežu ih i udaraju toliko silno da se često može čuti njihova rika. Zlostavljači imaju nameru da "razbiju duh mladih slonova" kako bi oni bili mirniji prema turistima.

Takođe, mere se odnose i na morske životinje (na primer ulaznice za Morski svet), te više neće da bude reklamirano plivanje sa delfinima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>